BilgehanRdvn Hanımlar hamilelikte nasıl besleniyorsunuz bebek kilo alsin diye benim bebek bı hafta öndeydi şuan haftasıyla uyumlu 2haftada 100gram almış sadece doktorum kilosu iyi demesine rağmen canım sıkıldı 30haftaya yeni girdim 1.490 kilosu
Kadriyed BilgehanRdvn bence canınızı hiç sıkmayın bana da geçen hafta doktorum 29 haftadayken 1430 haftasıyla uyumlu çok iyi dedi. Normal doğum istediğim için iri bebek beni korkutuyor açıkçası. Haftasıyla uyumlu olduktan sonra sıkıntı etmeyin kendinize. Zaten bu haftadan sonra haftada 200 gr kadar alıyorlar ona göre hesaplayıp almazsa endişelenirsiniz. Birde yapısal bir durum bence çok önerilen muz ceviz vs tüketsek bile bebiş ne kadar almak istiyorsa o kadar alıyor gibi☺️
Ednurr BilgehanRdvn banada bir hafta geride bebeğin kilosu dedi ne yapsam düzelir diye düşünüyorum üzüldümde biraz
Lulemom Kilosu gayet normal. Ki doktor da iyi demiş. Niye can sıkıyorsunuz ki. İlerde olması bence iyi değil. Bebek fos kilo alacağına sağlıklı kilosunda daha iyi,
BilgehanRdvn Hayır kafama takılan o kadar düzenli beslenmeme rağmen 2haftada sadece 100gram almadı kilolu bebek istiyorum veya haftası önde olsun çabasında değilim yani