lily-11 iilaydaa93 doktorum bekletiyor yapmıyor, damarda direnç var benim gelişim geriliği var, son 48 saatte iğne yapılır dedi çok detaylı anlattı bana o yüzden ona güveniyorum 34te alırsa kesin yapar ama sonrsını bilemiyorum
iilaydaa93 Handeslife hep en az 2bucuk içmeye çalıştım ama genede azalmış genital de ıslaklık oluyordu ama ben onemsememistim
Dryin iilaydaa93 ıslaklık ve ayrıca idrarında hafif köpüklenme gibi durum oluncada oluyor Benimde 30 haftada söylediler havuç suyu ve şovu alımı ile 35 geldim çok skr az daha dayansak yeter 🙂 Sende ağır kaldırmadan tuzu azaltarak bol su ve havuç suyu içerek gidersin insallah Suyuda içmek için kilonun 25 kilosuna 1 litre olacak şekilde ayarlayıp iç dedi doktorum
Handeslife iilaydaa93 benimde ıslaklık oluyor ama suyu iyi. Doktor yoğun su akışı olursa hemen gelmemi söyledi.
Dryin iilaydaa93 bendede o problem var inan ki çok riskli ama büyükde 15 de gördüm 8 de gördüm aşırı dengesiz zaten dengesizlik yapıyor göz kapaklarında şişlik varsa elde ayakada tek taraflı şişlik varsa çok dikkat et mutlaka dengesizlik olmuştur
iilaydaa93 Dryin evet sol elim sis gerçekten dediginiz gibi benimde öyle tansiyon ilaci vermişti 13 14 arası gidip geliyor tansiyonum heralde anı iniş çıkışlar oluyor
iilaydaa93 Dryin 2 gündür koca bardak havuç suyu içiyorum.elimden geldiğince suyu da fazla içiyorum hayırlısı bakalım çarşamba günü sezeryan ile almak için çağırdı. Inşallah düzelmiştir