Sympktz Merhaba kızlar 🥰 eşimle bir kaç günlüğüne tatil yapmak istiyoruz ama malum fiyatlar uçuk 🤭 eriklide önerebileceğiniz temiz denize çok uzak olmayan uygun fiyatlı pansiyon, köy evi yada otel var mı 🤗
Eylul_naz09 Sympktz erıklı de sezon acıldı mı ev fıyatları cok ucuk oluyo 😀 gecen sene gunlugunu verıyodular 500-600 e .erıklı ıcın fzla bu fıyatlar gunu bırlık gdılcek yer ztn orası
Temmuz-3407 Sympktz kamp alanları var orataya bakabilirsiniz çamlık kamp alanı var çadırları geniş bungalov var mı bilmiyorum orman içi ( kalmadım sadece yeri biliyorum) danişment kamp var orası düzenli ve güzel kendileri çadır veriyor mu bilmiyorum aile yeri denizi çok güzel Erikli merkezde deniz süper ama evler pahalı geldi bize
Sympktz Eylul_naz09 bende az önce baktım 200 tl den başlıyor denize yakın yerler belki pandemi var iş olmaz diye insanları çekmek için fiyatı ucuz tutarlar 😄
Sympktz Temmuz-3407 kamp alanlarını biliyorum ama hamile halimle çok zor olur diye düşündüm ev daha rahat olur
Temmuz-3407 Sympktz haklısınız, merkezin denizi çok güzeldi biz dönüşte çarşıyı gezelim dedik ve sahile indik çok beğenmiştik