Zeynep_ayaz Kubra5256 33+3 zaman daralio 😳 heycan dorukta oglum kizkardesini bekliyo hayirlisiyla insallah 🤲🥰🌸
aysesurucu 33+2 yiz. Bazen karnım yamuluyor sizde de oluyor mu? sabahları uyandığımda sola yattıysam sağ daha bi farklı duruyor. Beyaz kremsi akıntım da çoğaldı. inşallah zamanında sağlıcakla hayırlsıyka gelir 🥺
Fatosef Kubra5256 35+3 son 32 gün ama karnım aşağıya düştü bile 🤷♂️ doğum korkusu var ama kendimi korkutmamaya calisiyorum çünkü bi sekilde yasiycam o hissi 🤦♀️ cantam hazır sayılır Allah yardımcımız olsun
Kuzeyibeklerken 35 haftaligiz 23 gün kadar kaldı bu gün kontrolümüz var 5 temmuz dedi doktor ama bakalım ikinci sezeryan
Duygus97 Kubra5256 ya herkes farklı bazılarının çok dikişi olup normal doğumdan sonra bile günlerce yatanlar var. Bazıları da sezeryan olup ağrı acı cekmeyip hemen toparlananlar var. İnşallah en rahat hangisi olacaksa o olsun sağlıkla gelsinler 🤲🏻😇😇
Rabismomm4 Kubra5256 33 haftalığız ama oğlum sabırsız hemen doğmak istiyor 👶💙 herşeyi hazırladım temizlik yapacağım inşallah sezaryen olacağım