Aydemir Bende sürekli idrara çıkardım ve kasıklarım ağrırdı, hatta enfeksiyon kaptım sandım hamilelik şaşırttı bizi eşimle zaten acilde hasta diye gittim hamileymişim😊 ondan sonra kusmalarımız bulantılarımız derken 11 haftayı devirdik şimdii😊
Melisct94 Melikezturk Benim 6. Haftama kadar hiç bir belirti olmadı bekliyorduk zaten beklediğimiz için adetim geçmeden 1-2 gün önce test yapıp öğrenmiştim. ☺️ 6 haftamdan sonra halsizlik,kusma,hafif baş dönmesi olmuştu. 😔
Melikezturk Melisct94 bende de uyku oluyor çok idrara çıkma bel ağrısı ve yoğun akintim oluyordu 2 gündür akintim durdu
Melisct94 Melikezturk idrar hamilelikte sürekli oluyo canım 18+6 oldum hala devam ediyo. Akıntıda öle benim uyku 3 aydan sonra başladı ☺️
Melikezturk Mervesim bende saçma rüyalar görüyorum aklımdan geçiyor hepsi ama anlatmaya kalksamanlatamıyorum 😊 ama bu senin dediğin gibi hamilelik den mi bilmiyorum
Mervesim Melikezturk evet hamilelikten suan oyle bi problemim yok baslarda hormonlardan galiba olmustu nas felak ayetel kursi oku dua edip yat inan geciyoo
damlaikan Melikezturk bende hiç belirti olmadı 27 haftamdayım hala tık Yok bebek hareket edene kadar hmile olduğumu unutuyordum ama ilk adet sancısı gibi sancı geldi ama bi türlü adet olamıyordum geçikince test yaptım ama korkuyordum adet olacakmışım gibi oluyordu hayal kırıklıklığına uğramayım diye