Esmakiral Melikezturk valla bende hiçbir belirti yoktu .öğrendiğimde de giçbişi hissetmedim gayet normaldi herşey sadece gögüslerimde hassasiyet vardı
Burcu35 2 ay boyunca negatif testleri görünce üzülürüm diye test yapmamıştım ama devamlı olarak uyuyodum normalde adet öncesi sivilcem çok çıkar hiç yoktu ve göğüslerim inanılmaz hassas ve şişti çok garip bi şekilde hamile olduğumu hissediyodum ama yinede test yapmamıştım adetten 1 hafta sonra yaptım ve hamileydim inşallah sende hamişsindir😊
BurhanRabiaetin Melikezturk benım uyku egılımi gaz ve sofradakı salam kokusundan tıksınmıstım salamı oylece cöpe dökmüştüm
Duyguuuu Melikezturk benim adetime 4 5 gün vardı öğrendiğimde. Kasigimda bi ağrı vardı ama adet ağrısı gibi değildi. Içime doğdu sanki gidip hemen test aldım ve hamile olduğumu öğrendim ertesi günde kanda yaptırdım oda yüksek çıkınca emin olduk 😊
Melikezturk Duyguuuu ne güzel Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah ☺ senin ve diğer hamile bayanların ☺
Melikezturk TosbikveAnnesi yaa uykusuzluk hali sürekli oluyor bende bide kolay da uyuyamiyorum kurtajdan sonra neden bilmiyorum
Prensprenses Bende bu ay klomen var iğne vuruldum kasık ağrım çok ve uyuyorum sürekli adetime bir gafta kaldı inşallah vardır