Herkese selamın aleyküm kızlar dünyanın en güzel şeyi sanırım 9 ay sonunda evladını kucaklamak. Bende buraya hikayemi yazmayı bekliyordum ki o gün geldi çattı. Bugün 39+3de doktora geldim zaten günlerdir acılmam vardı bugün de 5cm olmuştu ama bebek iriydi emin olmak için detaylı ultrason yaptılar tekrar ve yine iri cıktı bende riske atmayıp sezeryanı seçtim. Daha sonra damar yolu açtılar eşim duş aldırdı ve 1 saate beni dogumhaneye aldılar herkes cok iyi ve ilgiliydi sedyede götürenler bile o kadar iyiydiler ki anlatamam sonra indim bana işlemleri anlattılar belimden iğne acıtmadı sadece soğuk olduğunu için bi titredim ama geçti 5 dk olmadan uyuştum sakinleştiricide yaptılar o sıra cok uykum geldi tabi doktorlar beni kesiyorlar 😄 bütün duaları okudum o ara sonra bebeğim cıktı onun sesini duyduğum an bende ağladım ameliyat bitene kadar ağladım hatta cok güzel bi andı. Odama cıktım bebeğimi besledim cok şükür sütüm de gelmişti. Uyuşukluk gecince agrım oldu ama bebeğim kucağımdayken anlamadım bile 8 saat sonra yürüttüler başım baya döndü ama sonra kendim yürüdüm tuvalete bile cıktım yalnız gayet iyiyim şuan bebişim kucakta yazdım karışık olabilir kusura bakmayın kızlar Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Sondayı uyuyunca taktırdım cıkarkrn hiç acımadı bu arada