Eski9 Tansiyon sorunu doğumda anestezi şeklini etkiliyor mu ilk doğumda tansiyonum yüksek diye genel uyuttular. Şimdi yine tansiyon var ama uyumak istemiyorum. Yine uyuturlar mi ?? Var mı tansiyonu olup spinal Olan?
Cnn1234 Eski9 Merhaba tansiyonum 17/10′du. Gebelik zehirlenmesi yaşıyordum. Spinal oldum sıkıntı olmadı. Ama çok rahattım ben. Fazla heyecan yapmadım.
BhrDnmz Eski9 neden genel olmak istemiyorsunuz? Benim panik atagim varda genel olucam ben ondan merak ettim
RuyasMom2 Eski9 benim panik atağım vardı ve vücuduma göre tansiyonum yüksekti spinal oldum zaten sakinleştirici yapıyorlar sıkıntı olmuyor
YunSer BhrDnmz ben de genel anestezi almak istiyorum dr la daha konuşmadım ama kabul eder herhalde diyorum
Eski9 BhrDnmz ilk doğumum zor geçmişti o yüzden istemiyorum kendime uzun süre gelemedim acılarla uyandım bastirma işlemleri kum torbası koyma vs kötüydü benim için onyuzden kendimde olmak istiyorum şuan
BhrDnmz YunSer benim dr tabiki spinale tesvik etmeye calisiyor ama ben kaldiramam. Siz neden genel istiyosunuz?
YunSer BhrDnmz benim de belimde sorun var ama daha önce gidip mr ya da tahlil yaptırmadım . Ya ankilozan sipondilit ya da fıtık bu da sonrası için büyük risk oluyormus
BhrDnmz Eski9 bastirma kum koyma spinalde olmuyor mu? Olsada sanirim uyusukluk devam ettigi icin hissedilmiyor. Cok mu kotuydu aci bide kendinize gelmeniz ne kadar surdu? Operasyonda oyle toplam ne kadar surmus?
RuyasMom2 BhrDnmz bastırma ve kum olayı spinalde de var kum koyduklarını hissetmedim mesela ben ama o pis kanı atmak için bastirdigini hissettim çünkü yavaştan uyuşukluk geçiyordu karın bölgemi hissediyordum . Zaten bana acı veren o bastırma ve ilk yürüme olmuştu gerisi kolaydı ☺️
Elifdikel BhrDnmz bende sezeryanla genl anestezi doğum yaptım.ama bastırma torba koyma olmadı heryer yapmıyor sanırım
Eski9 RuyasMom2 cnm sen nisada doğurmuştun zaten dimi sevindim spinal olmasına bende öyle istiyorum çünkü
Eski9 RuyasMom2 cnm zaten biraz uyuşuk olup bastırmak var tamamen kendinde olup var çok kötü bir islemdi benim için 🙁
BhrDnmz Elifdikel aaa olabilir benim hastane nasil acaba? Sizin nasil gecti genel sezeryan uyanma evresi kac dk surdu bebegi etkiledi mi narkoz cok merak ediyorum🙏🏼
Elifdikel BhrDnmz benim erken doğum olmuştu bebeğim mecbur kuveze alındı solunum desteği için narkozun etkileyip etkilemediğini bilmiyorum anestezidn ben zo uyandım hiç iyi değildi benim için çabuk ayilamadim şimdi eğer bir sıkıntı olmazsa spinal istiyorum
Tugce0133 Cnn1234 idrarımda protein çıktı kadın doğum doktoru henüz görmedi sonuçlarımı ama sağlık ocağındaki ebe gördü ve gebelik zehirlenmesi olabilir dedi tansiyonum da sınırda çıkıyor zaten 😐 eğer %100 gebelik zehirlenmesiyse beni nasıl bir süreç bekliyor neye dikkat etmem gerek?