MedaM Bugun ilk defa çatı yaptılar nst hafif sancı çıkıyor ama açılma yok sizce tetiklermi sizin tecrübeniz nedir?
Turuncusever Bende perşembe oldum çok acıdı gözümden yaş geldi bende bekliyim sancı vardı açılma yoktu
Fadik42 Haftaya gircem sali gunu muayenem var dr um cati muayanesi yapacak cok can acitiyormu bende ondan korkuyorum yada suyu patlatabiliyorlarmis endiseliyim
Uerdem Fadik42 kendinizi kasmayın, cok az ağrılı oluyor dayanilmayacak birsey degil 2-3 dk sürüyor sürmüyor
EgeDN Fadik42 korkulacak birşey yok rahat olun kasmayın kendinizi afedersiniz ilişkiye giriyor gibi düşünün minicik bir sızı ve bitiş
MedaM Kendimi çok kastım benden önce olanların kanaması olmuş sanırım yerlerde kan flan vardı bende kanama olmadı 1dk sürüyor acıdı ama dayanılmıycak bişey değil o anlık şokla Aaa diye bikere bağırdım bitti
Sbhtzmn MedaM gecen hafta oldum 2cm acıklık vardı, bu hfta gittigimde istersen bakalım dedi artmışmı merak ediyosan dedi ama sancım fln yoktu istemedim
SutlacimiYedimmiBen MedaM ikinci dogumum oldugu icin acilma varmı yokmu ona bakilmisti 3 gun sonra dogurmustum tam gununde
Meryem_09 MedaM 38+0 yanı pazartesi nstde ağrı sancı çıkınca yaptılar 1 cm açilma vardi 38+4 olduk tık yok beklemedeyiz