Eski9 Bade41 Allah başka dert vermesin sorun etmeyin onlar beyazlar zamanla gozukmezler çok mu kg aldınız acaba ? Bir can tasiyoruz bebeğimiz geliyor yapacak birşey yok dert etmeyin imza onlar 😊
Derya Bade41 canım annemiz tüm etiketler post içeriğine uygun olmalı maalesef ki çatlaklar sağlık etiketine girmiyor 🤷♀️ Anlayışınız için teşekkürler sizlere keyifli forumlar dilerim 🌸
Deletedmom_5 Bade41 Dizime kadar indiler hatta sol bacağım dozimdende aşağı indi yeterki bebişler sağlıklı olsun bir çaresi bulunur dünyaya bir insan getirmenin bedeli olsun buda 😍☺️
Gokceninannesi1 Bade41 Benim göğüslerim çok kötü oldu demin aynadan bakarken gördüm moralim sıfır :( ve hergun vazelin sürüyorum her yerime catlamasin diye .
Bade41 Deletedmom_5 benim dizden de aşağıda neredeyse topuğuma gelicek ki daha doğuma var gelir diye düşünüyoeum kendimi hiç böylesine görmemiştim o yüzden biraz üzülüyorum
Deletedmom_5 Bade41 Olsun üzülecek bir sey yok bir can taşıyoruz doğurduktan sonra bir şekilde halledilir nasıl olsa
Derya Bade41 sağlık etiketlerinde kanamalar, düşükler daha ciddi konular yer almaktadır bu tür çatlak konuları dediğim gibi sağlık etiketine girmiyor malesef çünkü gebelikte olan şeyler bunların başımıza geliceğini biliyoruz 🤷♀️
Bade41 Gokceninannesi1 denemediğim hiç bir krem hiç bir yağ kalmadı eğer vücut elverişliyse hiç bişey iyi gelmiyor 😩
AsliTurgut Bade41 o zaman daha kotusunu söyleyeyim benim genital bölgemin üst kısmı hep catladi☹️☹️ Mosmor olmasi can sıkıcı cok iyi anliyorum
Rabiiakaradas Bade41 ben 29. Haftada 7 kilo aldım bende de vardım cok saskın ve biraz üzgünüm 22 yaşındayım daha ama oğluma feda olsun onun da bir çözümü bulunur boşver canım takma 🥰