Defne0 Kızlar 21+5 deyim miğdem çok yanıyor her akşam başlıyor 3-4 gündür böyleyim sizlerde de oluyor mu bastırmak için neler yapıyorsunuz ?
aysekrglu Defne0 ılık süt 🙄 yani benim tek kurtarıcım oydu yoksa geceleri ağladığımı biliyorum o kadar yanmıştı
Babyiveannesi Defne0 canım ben burda bir kaç kişiye de söyledim biraz tepki gösterdiler bilmem ne ne ben o kadar miğde ağrısı çektim ki en son beni rahatladan sadece kusmak oldu ne zaman migdem agrisa hemen gidip kusardim gerckten belki sanada yalan gelebilir ama git kusmaya çalış gerçekten bana dua edeceksin çok rahatlayacaksin emin ol çünkü miğde çok kotu bişey
isimsiz1i Defne0 benimde şuan miğdem yanıyor genellikle toz biber karabiber baharatlı şeyler tüketince oluyor kusmak istiyorum ama bebeklerim rahatsız olur diye korkuyorum
Defne0 Babyiveannesi Mantıklı canım söylediğin ama her akşam kusmam gerekecek çünkü aralıksız her gün yanıyor 😭😭
aysekrglu Defne0 tahmin edebiliyorum yani deneyin bi sütü sonucta hamilelikte de gerekli bir şey inşallah iyi gelir size de işe yaramazsa doktorunuza söyleyin en azından ilaçla rahatlar
Babyiveannesi Defne0 benimde öyleydi valla hiç birşey fayda etmiyordu o beni çok rahatlatirdi ama şuan agrimiyor çok şükür
Sevinc1987 Kizlar inanin benim migde bulantim baslamadan reflü basladi sonra bulanti eslik etti migde sorunu gercekten cok kltü hamilelikte hazimsizlik daha kötü bende kusarak rahatliyorum yada cariban diye bi hap var oda ise yariyor
Defne0 Sevinc1987 Hiç kusarak rahatlamak istemiyorum 😭😭 4 ay boyunca çok kustum çünkü yeni yeni kendime gelmiş durumdayım bu defa da bu yanmalar başladı anne olmak kolay değil
Suleasyaa Süt falan çok gaz yaptığı için içemedim ama doktorum dışı pembe renkte olan gaviscon duo yazdı. Inanilmaz iyi geldi. Haftada 1 şişe içiyorum. Her gittiğim yere götürüyorum
gul_bf Defne0 Yemek yedikten sonra 1-2 saat oturur pozisyonda durun hemen uzanmayın, soğuk süt sade soda gaviscon bana hep iyi gelmişti yatarken yastık yükseltin, hiç çözüme gidemiyorsanız da doktorunuzla konuşun etkili mide koruyu tabletler verecektir