Aryakusveannesi Selamlar Haftalardır göğüs ucu kremi arıyorum kızlar. Lansinoh yorumlarında hiç işe yaramadı vs gördüm. Uni baby ve weewell de var. Ama çok kararsızım 🥲 sizin öneriniz var mı ya da tercihiniz ne oldu?
canserko Aryakusveannesi Burcu_NFUE krem mevzularınının işinin içinden cıkamadım gittim gümüş aldım inşallah dogru yapmısımdır
Defne0 Aryakusveannesi Bence yorumlara fazla aldanmamalısın canım hepimizin cilt yapısı farklı bana iyi gelmeyen ürün sana iyi gelebilir veya tam tersi olabilir lansinoh doktorlar tarafından da çok önerilen bir krem alıp denemelisin bence
Ebrutolga Lansinoh çok iyi diye duydum canım beğenmeyenler var evet ama memnun olan daha çok ben krem almadım ayva çekirdeğini suya koyup jel yapıp sürünce iyi oluyormuş onu denicem (eğer sorun yaşarsam ) iyi gelmezse alırım krem .
Aryakusveannesi Ebrutolga ayva olayını okudum bi kaç yerde bende ama hastane çantası için almam lazımmış 🤦🏼♀️
Aryakusveannesi Burcu_NFUE daha önce hiç görmedim sanırım eczane ürünü daha çok. Doğumdan önce kullanmak gerekli mi gerçekten
Burcu_NFUE canserko garmastan pomad kullanıpta işe yaramayan bir tek hastam olmadı hepsinde işe yaradı