melisa_ozgur_46 Arkadaşlar 19+3 hamileyim ve 1 2 Aydır bacaklarimda acayip şekilde varis oluşmaya başladı aşırı sancı veriyor bu durumu yaşayan var mı bi önerisi olan
Dilekcnkn melisa_ozgur_46 Ben 21 haftalığım 2015 yılında oğluma hamileyken çıktı 5 yıl oyalandım aldırmadım tam gidecektim hamile kaldım şimdi hem dağılmış biraz hemde damarlar daha çok şişiyor ilk haftalarda ağrımadı iyi dedim şimdi acısı çıkıyor bacağımı kesesim geliyor sol bacağım var sadece ama çorap falan giymiyorum ben öylee acısını çekiyorum 🤷♀️
mommasBoys melisa_ozgur_46 ahh o benim😢 19+4 feci derece de arttı varislerim doktorumla tekrar görüşcem ilk gebeliğimde de vardı varis çorabı kullan demişti ama kullanamadım çok rahatsız etti şimdi de çok artmış kötü bi görüntü bide rahatsız oluyorum 😔
melisa_ozgur_46 Dilekcnkn benimde sağ tarafta canim aşırı oldu kaç gündür düşün düşün kafayi yedim daha fazla artmadan nasil önüne geçebilirim diye düşünüyorum krem siparişi verdim amaliyat da çare değil diyor lar 😕
melisa_ozgur_46 mommasBoys aşırı ilerleyince bişey fayda etmiyor diyorlar şimdiden onun sıkıntısı basti beni valla
Dilekcnkn melisa_ozgur_46 Yani daha fazla şişmeden damarlar alınabilir bazıları doğumdan sonra geçiyor bazıları kalıyor doğumdan sonra doktora gidin belki iğne ile alırlar daha çıkmaz yeniyken almak lazım annem o kadar dedi gitmedim ben afedersin salak gibi
melisa_ozgur_46 Dilekcnkn bi krem buldum insallh doğuma kadar en azından biraz rahatlatir bugün biseh daha duydum saçma geldi aslında ama yaşanmiş bi durum muş kadinin rahmine atmis varis 🙄🙄
Dilekcnkn melisa_ozgur_46 Valla canım vajinal varis var onu biliyorum ama nasıl birşey hiç görmedim dağıldığını biliyorum ama anneannemin bir görseydin ayaklarına kadar dağılmıştı varis inşallah hiç birimizin öyle olmaz erken tedavi önemli ☺️
melisa_ozgur_46 Dilekcnkn aminn insallh 🤲 benim kayınvalidemin de ayni şekil oyle canim bütün bacağı ayakları her yeri mos mor olmuş durumda gördükçe korkmuyor değilim bende🤷♀️