Rumeysare Kızlar doğumu bayrama denk gelen var mı benim hesabıma göre bayrama denk geliyor doktor 10 gün önce olabilir dedi o kadar gittim doğumda doktorum izinde olursa çok üzülürüm 😢
BegumIscanTunc Rumeysare 33+4 haftalık hamileyim Normalde bayramdan sonraya denk geliyor ama sezeryan olacağım için doktorum bayramdan önce olur doğum dedi 18 Haziran’da gün almaya gidicem bakalım hangi güne alicaz tarihimizi 🥰
Brs34 Rumeysare 33+5 bayrama denk geliyor doğum şekli belli olmadığı için sezeryan olursam bayramdan önce olurum🐣
eminedlmnn BegumIscanTunc benim de 33+4 26 temmuz tahmini doğum diyor ama o artık son aşaması galiba inşallaj bayramdan önceki hafta gelir benim doğum nasıl olıcak oda belli değil 😞
Dilek58 BegumIscanTunc bnde aynı güne alıcam canm aynı haftamız 17 Haziran diye düşünüyrm nasipse bayramdan önce doğrup eve çıkmak istiyorum inşallah
BegumIscanTunc gulin-35 inşallah bende 14-15 gibi istiyorum bakalım zaten fazla bekletmeyiz demişti gebelik şekeri olduğundan dolayı
gulin-35 BegumIscanTunc ozamn bekletmıyor hatta dun konustuk aynı seyı tansıyon seker gebelık zehırlenmesı olanları bekletmıyom dedı bızımkıde
BegumIscanTunc eminedlmnn Rabbim gönlünüze göre versin inşallah benim en başında beri sezeryan olacağı kesindi nörolojik rahatsızlığımdan dolayı şimdi birde bebek makat gelişli olunca hiç değişmedi o yüzden doktorumda 18 hazirsnda gün verelim gerekli tahlilleri yaptıralım dedi anestezi doktoru ile gorusekum dedi
Lezginka Rumeysare benim de 19 temmuz 1 bayram güne denk geliyor.. Nasıl ayarlayacağız ne olacak hiç bilmiyorum.. Henüz gün almadık, normal mı olacak o da belli değil, beklemedeyiz😊
BegumIscanTunc Dilek58 bende bayramdan önce istiyorum doktorumda Allah’tan iyi fikrine isteklerimeesaygi duyuyor 🤭
Birpapatya4 Rumeysare benimde bayrama denk geliyor sezaryen olacak ama gün hiç konuşmadık ne zaman verir bilmiyorum bayram öncesi olsun istiyorum bayram tatilinde eşim evde olur yardımcı olur daha çabuk ayaklanırım çünkü sezaryen toparlanma kısmı zor oluyor baya