Ayisigi45 Merhaba yarın doktor kontrolüm var bebeğim 9 haftalık oldu şeklini çok merak ediyorum elinizde varsa 9 haftalık ultrason görüntüsu var mı atar mısınız ?
sumeyraballl Ayisigi45 haraket ettiğini de görürsnz utrasınla kafası vücudundan ayrılmş el ve ayaklrı belli oluyor vücut olark biçilmiş gelişim aşamasında şuan
Dilekcnkn Ayisigi45 Benim 9 haftayken kolu ayağı o kadar nettiki anlatamam ☺️ Belki ultrason cihazıylada alakalı olabilir ama
Glbnpk Ayisigi45 aslında bebek gibi değil de yine de gözler vs anlaşılıyor. Şimdi bulabilirsem atıcam fotoğrafını. O haftalarda belli gibi geliyor da hafta ilerledikçe ilk haftalarda aslında hiç bebeğe benzemediğini anlıyorsun. ☺️
Birann Ben daha bugun gittim kontrole var ama fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum. Tam net el ayak yüz ayrıntılı değil tabıkı ama bası govdesı falan gayet belli. 9+2yim ben bugun
Melike Birann Annemiz, https://imgyukle.com/ adresine giriyoruz. Yükleme yaptıktan sonra aşağıdaki görseldeki gibi sonu .jpg ile biten linki kopyalayarak fotoğraflarınızı yayınlayabilirsiniz
deniz1911 Ayisigi45 bende 8+6 yok bugün gittim hasteneye çok farklı bir duygmus çok net olarak gözüktü bebeğim ama ayrıntı yok tabiki sadece baş gövde gördük ve kalp atışını dinledik o kadar farklıydı ki insalalh yarın görürsjn sende fotoğraf nasıl atılıyor deniyim bir