Guneyinannesi1 Burada cinsiyet tahmini yapılmıştı kiz denmişti okdr da heveslenmistm çünkü gönlümde ki kızdi tabiki önce sağlık… Herkeste tuttu bende tutmadı 😆😆 nasip bugun %99.9 erkek dendi artık değişmez bu saatten sonra kiz beklerken oğlumun olacağı beni sasirtti rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsn https://www.hizliresim.com/5u8t8kg
Nurklc38 Guneyinannesi1 Bana da herkes kız dedi benim de içimden k geçiyordu doktor erkek değince bende şaşırmıştım😂😂
QOH Guneyinannesi1 eğitimini almış doktorun bile anlamadığı cinsiyeti burada kafadan sallayan insanlara sormak eğlencesine gibi gelse de sanırım öyle olmuyor insanlar psikolojik olarak etkileniyormuş demek ki.Keşke ya hiç sormasaydınız ya da yorumlara inanmasaydınız.Bana da doktor %80 kız dedi kızım olsun istiyordum başka doktor erkek dedi hala daha değişmedi cinsiyet.Biraz üzülmüştüm ama şükür evlat evlattır tabi☺️
Zeynp93 Guneyinannesi1 banada herkes kız dedi bi kişi hariç 😄gönlüm kızdan yana olunca iyice alıştırmıştım kendımı doktor erkek deyince bi şok geçirdim emin misiniz dedim bak pipisi burda dedi hala alışamadım😅😅
haydibakalim Guneyinannesi1 canım benimki de tutmadı tek değilsin kız yazdılar burada tahminen doktot erkek dedi hayırlısı olsun doktorlar bile yanıldığı oluyormuş napalım
Nurklc38 Guneyinannesi1 Hahaha vallahi bende eşim diyor bak benim istediğim oldu kalbim temizmiş deyip benle dalga geçiyor 😂😂 şimdi oğlanı bulduk kız zamanı diyor😂
Ilayda08 Banada burda herkes erkek dedi kendi doktorum kiz dedi daha 12 haftalikken sonra dayanamadm devlet hastanesinde bi doktora gittim oda kiz dedi bugun tekrar ozele gittim yine kiz 16+6 haftalik herhalde degismez daha 😁
AsenaEmre Bende de herkes kız dedi 1 2 kişi hariç 4o kişi kız dedi oğlum olacakmış doktor söylediğinde çok şaşırmıştım 🤣
Guneyinannesi1 Zeynp93 hahhaahha her gittiginde ppipiyle uzun uzun bakisirsin artık ben öyle yapcam 😆😆