Celiklibusee Mrblng gerçekten rahatlatıcı bir doktor gereksiz detaylarla insanı boğmuyor gerekliyse anlatıyor 🙃
BuseVV Humeyra35 yok ben zaten dışarıda bir kliniğe gidiyorum. Burda da doçent var diye bir görüneyim dedim ama rezalet. Zaten şikayette bulundum. Orada doğum yapan kadınların hikayelerini dinleyince arkama bakmadan çıktım zaten. Yaptıkları muameleleri anlattılar. Bu çağda böyle şeyler hala oluyor demek ki.
Dilarakyaa Bb2021 Bende hastanenin eski personeliyim bende Cenk beye gidiyorum dogumlarina girmisligim var cok bilgili ve deneyimli bir doktor zaten hastane calisanlarinda kime sorsaniz Cenk beyi tavsiye edecegini dusunuyorum 👍😊😊
MinikEkran Sena_35 çiğliye gidiyorum canım bu hamileligimde orda odalar tek kişilik hem doğum hem sancı hem kaldığın oda hastane hakkında çok iyi duyumlar aldım aynı özel gibi dediler orayı tercih ettim
Sultan35 MinikEkran önceden doğum yapan yakınlarınız oldumu nasıl memnunla rmı benim etrafımd bir kaç kişi doğumdan memnun kalmamışlar doğum esnasında bebegin omzu kırılmış ve bunu söylememişler bebk odaya gelip aglmaya başlayınca anne ne oldu diye sordugunda doktorlar kırıldığını söylemiş bir kaç kişide aynı şeyler yaşamış
Mrve92 DuruMom peki şuan gittiğiniz hastaneden ve doktordan memnun musunuz muayene ve doğum ücreti ne kadar bilginiz var mı?
DuruMom Mrve92 evet gayet memnunum. Hastane çok çok temizzz. Doktorumda naif,kibar ve güler yüzlü. Her konuyu detaylıca anlatıyor. Ne zaman ihtiyacım olsa kendisine ulaşabiliyorum gerek mesaj olsun gerek arama. Muayene ücreti 200 tl doğum ise 4400 tl
Bdp irm35 umarım görürsünüz doğum yapalı 3 ay olmuş biri olarak söylüyorum şüphesiz sadık sözdinler harika bir hamilelik ve doğum süreciydi sorunsuz ameliyattı hemen ayağa kalktım iyi ki diyorum
Susamtanem2 Sultan35 benim kızımın da 3 sene önce köprücük kemigi kirilmisti ama anlaşılmadi kaynamış daha sonra ogrendik catim üstten basıkmış normal doğumlarda çok sık olan bişey arkadaşım İstanbul da aile Dr larinda doğumu yaptı rahat bir doğum olmasına rağmen onunda bebeğinin kolu kırık doğmuştu özel Dr olmasına rağmen
MinikEkran Sultan35 benimde tanıdıklarım memnun kaldılar hep ya iyi duyumlar aldım yani bilemiyorum ya şans işi gerçekten Allah iyi doktor ebelerle karşılaştırsın inşallah
Gonul_enes irm35 7 yil once cinarli hastanesinde resat bozoklarda dogum yaptim, harika bir doktor asiri bilgili bi doktor ve muthis guzel hastane…resat bozoklar hala ordaysa ona yapin derim
Celiklibusee Mrblng evet öyle istiyorum nasipse, siz?🙃 bir de fiyat konusunu konustunuz mu hiç tahir beyle, ben henüz sormadım
Celiklibusee Srfyldrm teşekkür ederim 🙃her şey dahil fiyat bu değil mii ben sezaryen olmak istiyorum da 🙃 allah kavustursun insallah💐