Esra004 irm35 özele gitmediğim için ozelleri bilmiyorum ama gebeligimde tepeciğe gidiyordum dogumumuda orda yaptim çok memnun kaldim çok ilgileniyorlar
MLB irm35 Karataş hastahanesi Arzu değirmenci Akar.İyi ilgili bir doktor.Tavsiye ederim.Saglikli gunler💐
BuseVV Esra004 tepecikte hangi Dr iyi acaba. Ben bir dr a daha görünmek istiyorum orda. Önerisi olanlar da yazabilir.
Mrve92 Esra004 bende oraya gidiyorum ama doğum için endişelerim var açıkçası çok kalabalık görünüyor kaç kişilik odalarda kaldınız yada özel oda falan var mı doktorunuz kim
Sultan35 Esra004 doğum odası nasıl oluyor kaç kişilik genelde devletlerde doğum odasında diger hamilelerde bekliyormuş içeri giren çıkan belli olmuyormuş
msyndmr ebozbey merhaba bende can Hastanesi’ne gidiyorum hangi doktora gidiyorsunuz acaba irfana beye mi sadık beye mi
Humeyra35 BuseVV Kesinlikle oyle bir sey yapma oraya giden kimse kolay kolay memnun kalmiyor. Ben dogum icin gittim o kadar eziyet ettiler ki 5 cm acilmam varken suyum gelmisken gece hastaneden kacip ege universitesine gittim ve o gun yasadigim travmadan cocugumu 1 yil kucagima alamadim hiç emzirmedim anlatamam suan kaldiramam ama cok zor seyler yasadim ne olur gitme sakin
Celiklibusee irm35 tahir özgüder buca şirinyerde kendi muayenehanesi var. Ücreti 250tl her zaman ulaşabiliyorum, çok rahatlatıcı bir doktor. Çınarlıda yapacağız doğumu inşallah, ama her hastahaneye gelirim diyor😊
citlenbigim2212 irm35 torbalıda hayri aksüte gidiyorum özel muayanesi var 20ütl muane ücreti fakat çok memnunum yakınsa size tavsiye ederim 😊
Nazzlitekcan irm35 ya peki detaylı ultrasona giden var mı aranızda ben burdaki doktorları hiç bilmiyorum
BuseVV Nazzlitekcan doç. Dr barış büke ye gittim. Dr um yönlendirmişti. Kendisi perinatolog ve riskli gebelik uzmanı zaten detaylıya perinatolog a gitmelisiniz. İyi bir Dr. Yaklaşık 45 dk sürüyor. Cd veriyor. Her şeyi tek tek açıklıyor. Ona giden arkadaşlarım da çok. Genel olarak memnun herkes. Zaten İzmir de tanınan bir dr.
351925 Nazzlitekcan detaylı olarak martı tower da Prof.Dr.Yeşim BÜLBÜL e gittim gayet iyi açıklayıcı bilgilendirdi .700 TL ücreti de
lacivertelbise Nazzlitekcan Nazzlitekcan cenk gezer’e gittik biz. Alsancakta muayenehanesi var. Ücreti 600₺ yanlış hatırlamıyorsam. Gayet açıklayıcı bir şekilde anlata anlata baktı ultrasona. Fotoğrafların hepsini de bir uygulama üzerinden telefonunuza alabiliyorsunuz
nurdane3504 irm35 Özel Çankaya Tıp Merkezine gidiyorum doktorum Alev Timur çok memnunum tavsiye ederim 🤗