ozlmblm Hani bazen damarınız atar ya tak tak diye hızlı hızlı bacaginiz da kolunuzda ne bilim göz segirmesi olur ya benim karnımın içinde savaş oluyor bazen 😅 uzandığım zaman oluyor genelde böyle tik tik atıyor hızlı hızlı acaba neden böyle oluyor ki
CansuDRY ozlmblm Benim de ayın 25′i adet günüm. Dün ya da bugün yumurta çatlamıştır diye tahmin ediyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda.
ozlmblm CansuDRY aa ikimizin de aynı günde adet günümüz benim 25 dün bi öğlen birde akşam değerlendirdik bugünde akşam yine degerlendiricez hayırlısı olsun Canım
ozlmblm Bfduam yok Canım dalgalanma gibi değil nasıl anlatayım hani böyle bazen damarın atar ya oturduğun yerde ne bilim hissedersin onun gibi değişik birşey
ozlmblm Nehir-Poyraz aa 25 olanlar aynı gün yazalım yine buraya adet olucak miyiz olamayacakmiyiz diye 😁
ozlmblm Nehir-Poyraz tabi o zamana kadar vücudumuz da bir değişiklik olursada yazalım bacımsular 😄 benim dünden beri belim ağrıyor başka birşey yok suanlik😄
Nehir-Poyraz ozlmblm ay benimde göğüslerim acıyo geçen ay kimyasal geçirdiğimdede böyle oldu çok acıyo testi 17gün sonra yap demişti ebru ceylan oda 20sinde denk geliyo eğer pozitif olursa çok güzel bi hediye olur😁😁
ozlmblm Nehir-Poyraz ben kesin net olsun diye ayın 25 beklicem eğer o gün adet olmazsam zaten test alırım