Smmyyy cigdemtureli çok teşekkür ederim kanamam oldu pazartesi günü acil Medical parka gittim beta Hcg değerim 2 kat artmıyor doktor dış gebelikten şüphelendi çünkü kesede göremedi tüm testler yapıldı ama ne dış gebelik ne de iç gebelik yok dedi beta Hcg değerim artıyor pazartesi 2400 Çarşamba 3500 di ama yeterli değil kürtaj yapalım dedi doktor ama ben beklemeyi tercih ettim çünkü dış gebelik de yok o yüzden şuan nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum…
cigdemtureli Smmyyy aa çok geçmiş olsun canım 🙏🏻inşallah hayırlı güzel haberler alasın, ama hcg daha çok yükselmemiş belki geç döllenmedir kanamada yerleşme kanamasıdır.. Dikkat et kendine madem böyle Bi durum gelişti iş güç çok uğraşıp yorma bedenini 🙏🏻🙏🏻
Smmyyy cigdemtureli çok teşekkür ederim inşallah öyledir ☺️ilk hafta 2 kat artıyordu ama şimdi böyle bir şey oldu inşallah sağlıklıdır çok korkuyorum
Mihrimah2021 Deryabelinay ben Sultanbeyli’inde oturuyorum Maltepe’de devlet hastahanesinde tesadüfen ilk defa devlet hastanesine randevu alıp gittim çok memnunum boşuna para yatırmışım özellere parayı 2tane doğum yaptım özelden başka hiç bir yere gitmedim 3 hamileyim Fatma Korkmaz doktorun adı çok ilgili ve mütevazi hiç bekletmiyor randevulu çalışıyor hatta özel gibi sistemden bana randevuyu alıp kendi çağırıyor hiç MHRSden randevu bile almadım sağolsun kendi veriyor bi bak istersen derim sadece doğulara giriyor mu onu bilmiyorum gidince sorucam eğer doğumlara girerse ona gidicem insallah
Sumoo Smmyyy pendikte özel cihan tip merkezi var 150 TL muayene 15 gun içerisinde hiçbir ücret ödemeden tekrardan kontrole gidebiliyorsunuz sigorta varsa 130 tl ayrıca renkli ultrason da ücretsiz kesinlikle tavsiye ediyorum Dr çok ilgili ve güleryuzlu
Asdasfg Smmyyy Pendik’te oturuyorum çok methini duyarak Cihan tıp merkezi cüneyt bey e gidiyorum dedikleri kadarda iyiymiş tavsiye ederim hiç korkutmuyor strese sokmuyor yormuyor insanı