Ilayda_yslt Uste yazdim arkadaslar napacagimi sasirdim 15 haftaligiz daha buna karar vermek icin erken degilmi
Nevruz_beril06 Ilayda_yslt canım ben normalden yanayım ama tabi sen ve doktorun daha iyi bilirsiniz hayırlısı hakkında 🙏🥰
sedasyc Ilayda_yslt normal doğum tavsiye ederim ikinciler daha hızlı ve kolay oluyomuş bende ilkinde çok zorlandım ama normal doğum yapıcam yine kısmet olursa
Serapem Ilayda_yslt doktorunu değiştir aksi bi durumun olmadigi sürece sezeryani isteme her anne normal doğurabilir diye birsey yok qma bu haftadan da sezeryqn demesi çok garip değiştir kuzum zor da olsa normal yapmışsın bende ilkinde 2 günde anca dogurmustum şimdi ki doktoruma normal istiyorum sizin düşünceniz nedir dedim o da bana senin gittiğin yere kadar bende giderim yeter ki sen iste normali dedi bende kabul ettim yine söylüyorum aksi bir durum olmadıkça tabiki herseyin hayırlısı cnm.
Ilayda_yslt Nevruz_beril06 Tesekkurler canim banada cok erken geldi bunu soylemedi oyuzden icime kurt dustu 😞
Sumeyyeee Tabiki normal doğum ama bu bizim söylememizle yada doktorun bu kadar erken söylemesiyle olmaz doğum zamnı aksi bir durum varsa acil sezeryana alınır yoksa normal olması gerekir şimdi ki doktorlarda bir tuhaf🙄
Ilayda_yslt Sumeyyeee ahh canim bana denk gelen doktorlar hep bir degisik sansimdanmi ne anlamadim gitti 😞 sanki kolaylarina geliyor sezeryen hop oldu bitti diye
Ilayda_yslt Kizlar hepinize sonsuz Tesekkurler, bana denk gelen doktorlarin hepsi bir degisik cikiyor 😂 insallah normal olur oglumda kizim gibi 🙏🏻