Serpil-3 Deletedmom_5 iyi de biz Haziran annesiyiz bize niye gelmiyor uygulamaya göre 16 gün var ama ben 4 gün sonra gidiyorum inşallah doğuma
Deletedmom_5 Serpil-3 Sanırım huawei telefonlara güncelleme gelmiş ana ekrana widget falanda ekleniyor bu akşam gelmiş bende sasirdim 🤔
Deletedmom_5 baby_mama ya galiba huawei telefonlara güncelleme yaptılar ya ondan sonra oldu sanırım çünkü benden başka buton çıkanda yok heralde
Deletedmom_5 BegumIscanTunc Olabilir bana daha bu gece cıktı ve galiba huawei güncellemesinden sonra oldu 🤔😁
Deletedmom_5 meraklianne1 Sanırım huawei güncellemesinden sonra çıktı benimde 🤷🏻♀️😁 yoksa başka aklıma gelmiyor bir tek bana gelmiş olamaz 😁
Deletedmom_5 alpaslaninannesi belki yarına gelir huawei telefonlara güncelleme gelmiş ya ondan sonra oldu bu 😁
gullcannn Deletedmom_5 Biz 38 haftalık olduk son 14 uygulamaya göre ve bana daha gelmedi nedense. Oğlumunda gelesi yok gibi daha tık yok. Uygulama bile unuttu bizi sanırım😂
Deletedmom_5 gullcannn Allah allah uygulama karıştırdı heralde o zaman bilemedimki şimdi çoğu kişiye gelmemiş ve benim daha çok günümde var yani bebiş doğdu demek için 😁
Deletedmom_5 arzumrt Şuan bana özel buton geldiğini düsünüyorum başka kimseye gitmemiş hemde daha az günü kalanlara bile 🤷🏻♀️🤔😁
Deletedmom_5 Cekicimelis65 Kız bi bana bana geldi heralde anlamadımki ama huawei güncellemesinden sonra olduğunu düşünüyorum 😁 moderatörler göreve 😁
Babyyyymother Deletedmom_5 benimde 40 gün var bana da gelmiş buton zaten bebisim de gelecek gibi gelmesin diye uğraşıp duruyoruz 🙈🤷♀️
Nejlavrl Deletedmom_5 benimde 35 gun var ama erken dogum riskim var o yüzden alacak herhalde doktor ay sonu gibi ciger gelistiricileri yapildi yarin belli olacak