Narin28 Merhaba kızlar, dişim kırıldı ve kalan kısmıda sallanıyor yarın dişçiye gitmek istiyorum ama çok tedirginim hamilelikte diş çektiren var mı?
Narinko Narin28 ikinci 3 ayda öneriyorlar. Kendi doktorunuza bi danışın. Bazı diş hekimleri hamilelerin dişini çekmiyo riskli diye. Diş hekimine de danışmanız gerek çekip çekmediğini
Busra_kr Narin28 bazı diş hekimleri haftanız ne olursa olsun gebelikte diş çekmeyi önermiyor malesef bende dişimden çok çektim sizede geçmiş olsun 😐
humeyra_tplsn Narin28 Evet ben ağrıya dayanamaz hale gelmiştim ve kadın doğum doktorunun onayı ile çektirmek zorunda kaldım.
Narin28 humeyra_tplsn kadın doğum doktorunuz panoramik filme de onay verdi o zaman dimi antibiyotik kullandınız mı
humeyra_tplsn Narin28 Diş doktorum doldurması için bi kağıt verdi kadın doğum doktorum ise uygulanabilecek tedaviyi ve anesteziyi oraya yazdı detaylı olarak sormadım açıkçası tek sorduğum şey bebeğime zararı dokunup dokunmadığı Allah ın izni ile dokunmaz deyince de tedaviyi yaptırdım . Evet 3 kutu da antibiyotik kullandım malesef ama gramı düşük olduğu için çok bi faydasını görmedim ben.
Caltintas Doktorumun onayı ile ilk üç ayım bitmeden yirmilik dişimi çektirmiştim. Hiç bi sorun olmamıştı.
Sed22-09 Narin28 hamile olduğun için dişçi müdahale etmez canım, kadın doğum doktorunundan imzalı kağıt almalısın her türlü tedavi uygulanır diye o zaman ancak çekebilirler
Matmazelmemorial Benimde 28 haftalikken disim ortadan kirildi diger yarisi dis etinde kaldi sancilarim ciktigi icin morfin yapmadan cekti doktor ama once kadin dogumdan izin kagidi goturmen gerek 29. Haftadada diger disim kirilmisti onuda cok az kullanarak cektiler
Narin28 Matmazelmemorial Matmazelmemorial bebeğe zararı olmuyor yani benimde kırıktı zaten şimdi iyice gitti iltihap kapmadan çekilmesi lazım sallantıda ama bebeğe zararı olur diye tedirgin oldum
Matmazelmemorial Narin28 cok sukur zarari olmadi tedirgin olmayin doktor riskli durum olsa izin vermez muayne olup oyle gidin disciye