Mervecihan2635 Kızlar bebek telsizi aldınız mı? Yoksa kameralı mı alacaksınız? Marka model bilen varsa yardım lütfen ya da kullanıp memnun kalan 😍
Limonumsu Mervecihan2635 Bebevo görüntülü telsiz aldık henüz bebeğimiz doğmadı 39 haftalık olduk sabırsızlıkla kullanmayı bekliyoruz 🙈 etrafımızda çoğu arkadaşımız bunu kullanıp memnun olduğu için bizde indirimde bunu almıştık 🥰🌸
polyanne Mervecihan2635 ben ilk bebeğimin odasını ayırcam diye almıştım birkaç ay önce a101e gelmişti https://ty.gl/ipojdrbi gayet memnunum şu an ikinciye de kısmet oldu 😊
fatmaaozen Mervecihan2635 Ben kameralı aldım. Xiaomi 360 kullanan herkes memnun. Ben de kurdum ses algılaması görüntü kalitesi çok güzel. İnşallah kullanmaya başladıktan sonra da memnun kalırım. Bu ürün https://ty.gl/8vt4qxg
Mervecihan2635 Mervecihan2635 acaba telefonu nasıl etkiler hep şarj da tutmak gerekir sanki ayrıca kamerası şarjlı mı fişli mi ürünü inceledim ama göremedim
fatmaaozen Mervecihan2635 evet telefondan izleyebiliyorsunuz hem eşime hem de kendi telefonuma kurdum. Hareket ya da ses olunca telefona bildirim geliyor. Programı sürekli açık tutmaya gerek kalmıyor.
Eni Weewell wifi kamera aldık. Dışardayken telefondan da bağlanmak istedik. İlerisi için kullanışlı olur diye düşündük.
MLB Mervecihan2635 Aldim goruntulu weewell goruntu kalitesi ve sesi harika.Gece görüşüde var.Tavsiye ederim.Motorolayı çok araştırdım ama ödediğiniz paraya değmiyor.Ses geç geliyor ve eğer 2 katlı eviniz varsa çekimde sorun yaşıyor.Seçim sizin🤷🏻♀️Sağlıklı günler💐
Srpl07 A101 gelen kiwi marka aldım evde denedim sesi net. Kameralıya falan birsürü para vermeye gerek yok bence, sonucta cocuk ağlayınca gidip bakacağız mecbur 😊
Ebreva Mervecihan2635 ben kızımda we well telsiz tercih etmiştim çok memnun kaldım en ufak ses bile geliyordu hem müzikliydi yanımda gezdirdiğim şarjlıydı diğeri sabit
Gzmm14 Mervecihan2635 Canım ben sesli kamera aldım. Hepsi burada da indirimle beraber 215 liraya geldi. Xiaomi mijia smart 360 modeli de. Dün açtık kurulumunu yaptık ses iletimi de görüntü kalitesi de harika. Tavsiye ederim.
Heather Mervecihan2635 weewwell sesli telsiz kullandım oğlumda, yine onu kullanıcam. Görüntülü hiç düşünmedim almayı.