Herkese merhaba öncelikle tüm hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar dilerim. Beb yaklaşık 9 aydır burda herkesi normal doğum diye darladım. Gerekli olmadıkça sezaryen olmayın dedim 😁 evet bende bugün doğum yaptım çok şükür hemde 12 saatte başlaması bitmesi bu kadar sürdü 😊 39+5 te akşam 9 da kasılmalarım başladı takip ettim gece üçe kadar düzenli geliyordu ama beni hiç incitmeden adet sancısı ile birebir aynı şeyi hissettim. Hamile olmadan adet göreceğim derdim, gece 3 te ağrılar düzenli ve daha şiddetli olmaya başladı. Hastaneye gitmeye karar verdik doğuracağımdan emin oldum 😁 4 te hastanedeydim nstye bağlandım. Sancı çıkıyordu 30-50 arasında. Alttan muayene etti ebe açıklık sıfır dedi😢 ben şok tabi çünkğ ağırlar neredeyse aralıksız ve şiddetli geliyordu pek dinlenmeme izin vermiyordu. Bu arada sezaryenimi 6 sene önce mecburi olarak yaptım Almanya’da 😢 ama modum çok düştü. Sabah 9 a kadar devam ettim odamda nstde 1 saat kaldım sonra epidural istiyorum dedim. Açıklık 4 cm olmuştu. Epiduralim takıldı ben baya bir rahatladım. Takılırken biraz acıdı doktor çok uğraştı ama dikkatli çalıştı biraz elektriklenmeli hissettim sadece. Bel ve kasık ağrım 15 dk içimde yok oldu