eylu_asel Bebeğim dün hastaydı bende kızımla röntgen e girdim. Normalde biliyorum zararlı olduğunu hamilelere ama kızım çok ağlıyordu o an unutmuşum birşey olur mu 13 haftalık gebeyim
Mltm88 eylu_asel Allah korusun ya nasıl unutursunuzki hamile olduğunuzu😳 Bilemiyorum inşallah bişey olmaz ama doktorunuza söylediniz mi?
gozdekrks eylu_asel bazen hamilelikte 1 kez girilebiliyor. içinizi ferah tutun birsey olmaz inşallah doktorunuza danışın.
Emelg eylu_asel karnındakide evlat yanındakide bende kızıma dayanamazdım sanırım 😢 bende hamile oldugumu bilmeden girdim kendim çekildim hemde. Sıkıntı olmadı ama daha bebek oolusumu sizin givi değildi doktorunuza danısın inşAllah korkmayın Rabbim korusun
Emelg eylu_asel bende 3 4 haftalık falandı daha adetin geçememişti ama yinede korkmustum çk şükür şu an 26 haftalık bi sıkıntı gözükmüyor
Emelg eylu_asel evet sordum sıkıntı yapılcak dueum değil demişti ama benm gelişmeden çekilince çok korkmusthm 12 haftada sağlıklı dediler her seferinde öle diyor şükür. İnşAllah sizinde sıkıntı olmaz rabbim 2 evladına sağlık verisn