snowpress Ayy heyecan dorukta , son 50 gün kaldı. Sizde durumlar ne , hangi işleriniz kaldı tüm eksikleriniz tamamlandi mi? 😍
Klycesr snowpress bizde de son 50 💕 çok heyecanlı zaman çok çabuk geçiyor , hem heyecan hem korku değişik duygular içindeyim
snowpress _merveksk ayy sağlıkla alın kucagınıza , inşallah cok güzel bi doğum olur da bizi de motive edecek hikayenizi görürüz burda ❣️
snowpress Klycesr kesinlikle öyle zaman nasil geciyor hamgi ara bu kadar büyüdü karnım bebeğim hic bilmiyorum sağlıkla gelsinler 😍
snowpress Emirinannesi34 evet artık sona yaklaşıyoruz cok ağırlaşmadan tüm hazırlığı tamamlamak lazım 🤗
Emirinannesi34 snowpress battaniye ne koyacaksınız hemşireye vermek için ben müslin koymayı düşünüyorum ama pamuklu battaniyemde vardı kararsız kaldım
Hmyracan snowpress son 51 benim de. Alışveriş olarak ihtiyaçlarımızı tamamladık. Yıkama ütüleme işini de hallettik. İyiki de yapmışız. Şu an olsa çok zorlanırdım. Sadece hastane çantası kaldı onu da yarın hazırlayacağım inşallah 😊
snowpress Hmyracan ay evet siz erken davranip halletmişsiniz benim de gözümde büyüyor şu an yıkama ütüleme yerleştirme işi 🤦♀️
snowpress Emirinannesi34 ben 10 lu hastane cıkışından cıkan penye battaniyeyi koyacagım müslin de koyarım yine ikisi yeterli olur gibi geldi 🐣
Larinnaz Son 49💖henüz ev temizliği derdindeyim. 2 yasında kızım varr oyusden herşey agır ilerliyor.kıyafetleri yıkadım.ütülenecek.canta için daha erken.35 36 dan önce hazırlamam.
Larinnaz Larinnaz hava zaten cok sıcak olacak.müslin yeterli.ama ben bide penye battaniye koyarım hemşireye verilecekler arasına.ama yanıma pamukluda alırım.
snowpress Larinnaz ev temizliği de ayrı bi dert ya her an hazir tertemiz olsun istiyorsun ama olmuyor tabi. Bakalım insallah ben de bu hafta evin büyük temizliğini bitircem perde halı filan