Melekannesi46 BuseBuse benim ki düşüyo nisan ayında 116 bin deydi en son geçen hafta tahlilim yapıldı 113 bine düşmüş nisandan bu zamana kadar ilk hamile kaldığımda da 130 bin civarıydi sizin değeriniz kaç
Escyln BuseBuse benim de düşüyo 130-115-112-98-92 diye devam etti suan 36.haftadayım periferik yayma yapıldı sıkıntı olmasın diye 70 e kdr sıkıntı yok dedi doktor
Melekannesi46 Escyln periferik yayma nedir nasıl bileydim bana doktorum böyle bişeyden bahsetmedi bana da 80 bine kadar sıkıntı yaratmayacağını söyledi
Escyln Melekannesi46 hemotoloji doktoruna yönlendird periferik yayma yapıyolar kanı mikroskopta inceliyolar atıyorum orda 120 bin cıktı o zaman sıkını olmuyo diyor önemli olan kanın mikroskopta görünen değeriymiş
Melekannesi46 Escyln hımm banada dahiliye ye oradan hematoloji ye gitmemi söyledi ama ben gidemedim randevu alamadım bi türlü geçen hafta gittiğimde de nisandan bu zamana kadar pek bi düşüş olmayınca sanırım bu yüzden gitmemi söylemedi
Escyln Melekannesi46 benm doktorum çok önemsiyo riskli diye hemotoloji doktorumda her hafta kan ver dedi yarın yine vericem çok düşerse tekrar periferik yayma yapıcaz dedi doğumdan önce