Yasemin_in68 Her gün olduğundan daha hareketli hiç uyumadı bütün gün desem yalan olmaz sizce nedendir ? doğum belirtisi olabilir mi ya da yakın olduğuna dair
Lulemom Yasemin_in68 bilmiyorum ama doktorum hareketli bebek iyidir. Doğacağı zaman hareketsizleşir demişti. Son haftalar içinde geçerli midir bu dediği bilemiyorum 😄
Cansu_okan Sanmam cnm aslında pek bilmem ama 32 haftadayım bizimki hergün aşırı hareketli hiç durmuyor 😁
Esraa12 Benimki de kanalda 39+3 çokta hareketli dün alttan muayne oldum doktor daha var dedi bende çok hareketli olunca doğacak sandım ama bekliyoruz hayırlısıyla 😊
Hllhnmm Leylagokgoz 36 haftalıken gitöistim 3 kiloydı canım 38e yeni girdik salı gün doğumda öğrenecegm insallah
Leylagokgoz Hllhnmm allahm sag salim kucağınıza almayı nasip etsin benım dogumda bugun sabah yatısım yapılacak
88228822 Ben de her sancıda acaba mı diyorum 38 den sonra insan sabırsız bi tuhaf oluyor. Benimki de oldukça hareketli, nst de aşırı hareketli sürekli oynuyor, ama doğum belirtisi değil. Azıcık sabır diliyorum hepimize ❤️