ssssxsss Nisansimge yaa aslinda ondan degilde insan heves ediyo benim ilk kizim olacak Allahin izniyle 2 oglandan sonra icimde kalan yillarin magazalarda kiz bebek reyonuna giremeyisi haha erkek reyonlarindan biktim zaten bi pantolon bi tshirt 😅 simdi öyle mi ebliseler etekler bantlar vs vs cicekli böcekli😍 ya iste öyle cok sukur Allaha😭 Ama Rabbim öncelikle hepimize saglikli evlatlar nasib etsin onlari bizlere hayirli vefali kilsin 💕
ssssxsss Yarennn01_ benimde bulanti bitti derken mide kaynamasi yanmasi basladi ama degmez mi deger onlardan gelen herseye💕 az kaldiii Allahin izniyle kucagimiza alalimda hepsi unutulur gider Allah evlatlarimizi bize bizleri onlara bagislasin💕
Yarennn01_ ssssxsss amin inşallah Rabbim hepimize yavrumuzu kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin 🙏🏻❤️
ssssxsss -Zeynepakms- Amin Amin canim💕 az kaldi Allahin izniyle aslinda zaman o kadar cabuk geciyorki ama böyle bizim gibi gunleri saydikca uzuyorda uzuyor saglikla hayirla gelsin evlatlarimiz🌷
ssssxsss LivaveLeyla Aminn canim💕 Allah bagislasin evlatlarini yanindakini korusun karnindakinede hayirlisiyla saglikla kavusmayi nasib etsin🌷
kubraendm Tam 20 haftalık oldu 4 kilo aldım 64 oldum yürüyüş ve plates yapmaya çalışıyorum.evden çalıştığım için hareketsiz kalıyorum maalesef ufak hareketler olsa da pek hareket yok oğlumda sevgiler
Elfelf475 ssssxsss 20. Haftamız bitmek üzere arada bir yumruk atıyor gibi hissediyorum 😁 Çalışıyorum geziyorum hamileliğin keyfini çıkarmaya çalışıyorum oğluşumla 😋
UralYlmz ssssxsss Hayırlısıyla gelirler inşallah canım 🥺 benim ilk gebeliğim bende hastalık hastası gibi hissediyorum 🥴 bak sende vitaminlerine baktır istersen doktoruna belirt şikayetlerini ben haftaya kontrole gidince baktiracagim vitamin eksikliğinden dolayı bacak bel ağrısi olabiliyormuş ♥️ Rabbim kolay gebelikler kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize 😘
ssssxsss UralYlmz Amin Amin kuzum💕 Baktiriyorum duzenli normal seviyelerde ama referansin hep en dusugune yakin maalesef ben covid-19 gecirdim ve hala kendime gelemedim anca toprlanmaya calisiyorum yeme icme konusunda maalesef koku tat degisimleri yuzunden problem yasiyorum ama Allahin izniyle hersey duzelir inaniyorum😥
emiras59 ssssxsss evet artık belli oluyor yavaş yavaş ağırlaşıyoruz belim sırtım çok ağrımaya başladı İstanbul’a geldim alışveriş için 2 gündür çok yoruldum adım atamıyorum bacaklarımın ağrısından 23+6
balbocegimm ssssxsss 21+1 olduk oglumla karnim baya belirgin 2 kilo aldım cumartesi ayrıntılı usg ye girecem
ssssxsss balbocegimm ne güzel Canim Allahin izniyle hayirli haberlerini bekliyoruz cumarresiden sonra😍
Bicicekbibocek ssssxsss 2 yıl önce bende Ekim annesiydim hep böyle postlarda toplanirdik şükürler olsun yavrumu kucağıma aldım zaman ne de çabuk geçiyor ya 🤗
ssssxsss Bicicekbibocek ya ne guzel bir yorum 😍 Allah evladinizi size sizide evladiniza bagislasin bende ekim dogumluyum ve yillar sonra bende annem gibi ekim ayinda Allahin izniyle bir evladim daha olacak diye bekliyorum 😭 Rabbim evlatlarimizi bizlere hayirli ve vefali kilsin onlarin acisini yasatmasin💕
Caltintas 20+4 ikinci oğlumu bekliyorum, büyük oğlumun da ilk doğum günü bugün ☺️ Sadece bir kilo aldım şimdilik, bebek hareketleri iyice netleşmeye başladı, karnım baya belli, gün içinde aniden gelen yorgunluklarım oluyor. Bizde durumlar böyle 😊
ssssxsss Caltintas Allah ömrunu hayirli kilsin oglunun ne guzel ona can yoldasi geliyor Allahin izniyle😍 benimde iki oglum var Allaha sukur Allah evlatlarimizi bizlere bagislasin💕ve bizleride onlara
Minikmucizembenimmm Haftadayız evden çalışıyorum tek olmak sıkıcı😒bir sonraki kontrolünüz ne zaman bize 28 gibi gel dedi
81akmnfgn ssssxsss 21+4 olduk bizde ikinci prensesimle🥰göbüş aldı basını gidiyor tabi diyetteyken hamile kalıp bi anda diyeti bırakınca aşırı bi kilo aldım bu haftaya göre 🙈ilk kızımda toplamda 7 kilo almıstım ama bunda daha yolun yarısında 12 kilo aldım😂sona kdr ne olucam merk içinde bekliyorm
ssssxsss 81akmnfgn kilolar gelip gecer annesi 😍 hic takma kafaya canim ben mahvoldum kilo vermekten vs bide böylesi var onu dusun o yuzden tadini cikar canin her ne istiyosa ye ic cunku aslinda o senin degil karnindaki canin istedigidir🤭 besle kuzumuzu iyice kilolarida sonra pesinde kostururken istemesende verirsin zaten merak etme😅 💕
miniksevdamm ssssxsss aminn canm aynn öyle yok ben bu çok doğuranları o kadar tebrik ediyorum ki ilk gebeliğim ne kadar zormuş 😅 bizde 23+3 olduk bakalım inşallah her gün düzenli hissederiz içten gelen minik tekme kim istemez🙊🙈
UralYlmz ssssxsss Çok dikkat et kendine canım hepsini atlatır sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🌼 covid bile atlattiysaniz hepsi geçer Allah’ın izniyle 😊 güçlü anne güçlü bebiş 🥳