Yarennn01_ ssssxsss amin inşallah rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
PerinU kelebegimm07 hayır henüz gidemedim detaylıya gidecem ama bu hafta başka doktora ona sorayım hareket etmemesinin sebebi ne olabilir ki
kelebegimm07 PerinU su azligi diye duydum ama bilemem tabiki yine içerideki su azsa az hareket eder diye duydum ama emin değilim bı sorun isterseniz
PerinU Cananslife 22 ekim diyor doktorumuz ama ben hiç belirgin bir şekilde hareketlerini hissedemedim ilk gebelik ve kız
Cananslife PerinU benimki de kiz ilk gebeligim zayif hamile kaldigim için hissediyorum bence ben oyle düşünüyorum 😊
PerinU ssssxsss evet ilk gebeliğim hiç belirgin bi şekilde hareketini hissedemedim hem korkuyorum hem üzülüyorum 🙁😔
HilalYlmz ssssxsss geçen perşembe günü yaptırdık canım detaylımızı çok şükür bi sıkıntımız çıkmadı herşey yolunda pazartesi günü kendi doktoruma götüreceğim sonuçları o zaman 24 hafta oluyorum şeker yüklemesi hakkında bilgi alıcam çok kafama takılıyor o konu 😏 bide gittiğim hastanede normal ve mecburi sezaryen doğum 3900 isteğe bağlı sezaryen 5500muş çok pahalı geldi bi fiyat araştırması yapıcam😳
ssssxsss HilalYlmz 😭😭😭 canim yaa pekii Turkiyede devlet hstanelerinde dogumda ucretli mi? seker yuklemesi benimde korkulu ruyam ve asla bu gebeligimde tatli yiyemedim agzima suremiyorumm geecn gebeligimdede 3. Denemeye kadar kustugum icin kan alinmisti onunla bakilmisti bu sefer direkt onu isteyecem bakalim burada sekerli ve aromali su iciypruz orada nasil yapiliyor seker yuklemesi?
HilalYlmz hanimhanimcik o sırt ağrısı beni öldürüyor resmen iş yerinde sırtımı koyacak yer bulamıyorum akşam eve nasıl geleceğimi şaşırıyorum
hanimhanimcik HilalYlmz benimde öyle ya bi o gana bi bu yana yaslanıyorum pozisyon değiştiriyorum yine olmuyor🥲
Damla-Ata @ssssxsss çook geçmiş olsun ☹️ Bende gaz ve hazımsızlıkla savaşıyorum 2-3 gündür bide çok oturunca popom ağrıyo Onun dışında iyiyiz 🙏🏻
kubraendm Merhaba detaylı usg bugün gittim hersey yolunda dedi şükür bir sıkıntı yok.4.5 /5 kg almışım dikkat ediyorum bir de etmesem ne olacak Allah bilir.tekmeler pit pit başladı karnim sertlesiyor hafif ağrı oluyor ama bir sıkıntı yok çok şükür
-Zeynepakms- ssssxsss Merhaba 🥰Çok geçmiş olsun dikkat edinde ilerlemesini eşim olmuştu epeyi ağrısını çekti🙈.bizde 23 haftamizdayiz 🤩🥰Bu cuma günü detaylı usg var inşallah yüzü tam net görülür diye umup seviniyorum inşallah Bi aksilik olmadan sağlıkla sonuçlanır.🙏💟
ssssxsss -Zeynepakms- tesekkurler canim💕 ilerlemez inshaAllah ya 😢dikkat edicem🌷 hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz o zaman😍
ATC ssssxsss olabilir valla ilk oğlumda ne kadar kolaysa bunda o kadar zor inşAllah doğum kolay olur ilki gibi
Dilara61 ssssxsss Geceler uykuya dalmakta çooook zorluk çekiyorum. Karnımın gerildiğini hissediyorum. Onun dışında gayet güzelll 😍 Senin nasıl gidiyoor 😊
ssssxsss Dilara61 bendede öyle ya uyku gelmesi var uykusuzluktan bayilma hissi var gözlerde ayi oturuyomus hisside var ama yataga yatip uykuya dalmak iskence gibi😅 bayilarsk uyuyorum galiba en son
PerinU Cananslife ya bende zayıf hamile kalmıştım ama sonradan çok kilo aldım acaba ondan mıdır çok üzülüyorum acaba başka bişey mi var diye kendimi yiyorum 2 hafta önce detaylıya girdik doktor biraz minnoş dedi ufak tefekmiş cuma tekrar gidicez detaylıya olmadı bi sorayım doktora hissetmiyorum diye arada karnımda pıt pıt bişey oluyorda çok nadir yani öyle tekme vurma yok bu çocukta