Alyaesmaa İlk hamileliğimde 35+2de doğum yapmıştım. Şimdi tekrar hamileyim 25+4, acaba bunda neler yaşayacağım merak ediyorum😊 İlk doğumu erken olup ikincide geç doğuran var mı acaba merak ettim. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin❤️
Merveee34 Alyaesmaa amin 🤲🏻 Benim 1.2 doğumlarım zamanında oldu 3.bebeğim 32.haftada doğdu . İnsAllah bu bebis tam zamanında doğar .. bende merak ediyorum bekleyeyim şuracıkta 😍
Alyaesmaa Fatma272727 3.de 37 heralde😂🥰 İlkinde aniden suyum gelmişti doktor erken doğum riskin varda demedi insan korkuyor tekrar olcak diye
Alyaesmaa Merveee34 Peki bir sebebi varmı erken doğmasının kilosu iyiyse pek sıkıntı olmuyorda benim kızım 2.165 doğmuştu küvezde kaldı 3 gün tek sağlıklı olsunlarda diyorum 😊
Fatma272727 Alyaesmaa bende oyle tahmin ediyorum ilk cocukta korkmustum ama ikinci de daha cok korktuydum yanimda hic kimse yok ben sezeryan gunu almaya giderken dogum baslamis annem gelene kadar asiri korkuyordum o geldikten sonra biraz rahatladim 🙂
Merveee34 Alyaesmaa damarlarımda direnç kaynaklı erken doğum yaptım canım 1980 doğdu 17 gün kaldı küvezde .. küvez yolu beklemek çok zor . Onu orda bırakıp eve dönmek ..🥺 Rabbim kimseye yaşatmasın ..Herkes zamanında sağlıcakla doğum yapsın insAllah🤲🏻
Alyaesmaa Merveee34 Evet dün gibi hatırlıyorum kayınvalidem annem ve eşim vardı bıraktık boş pusetle eve giderken asansörde hepimiz ağlamıştık tutamadık kendimizi zor oluyor senin daha uzun sürmüş ❤️ İnşallah bir daha yaşamayız güzel günler yaşarız
Fatma272727 Merveee34 cok zor benim ikinci cocukda 19 gun yatti 😔simdi cennet kusu yasasa 9 yasina girecekti 9 sene sonra rabbim tekrar evlad sevgisini tattirdi bize bir de kizim var 10 yasinda simdi de oglum olacak insaAllah saglikla kucagimiza aliriz
Merveee34 Fatma272727 Senin cennette şefaatçin var annesi .. Rabbim dayanma gücü versin .🤲🏻Geri de kalan evlatlarını sana bağışlasın insAllah 🤲🏻😍🌹