Mucizemm0101 Merhaba arkadaşlar. Bende sık sık baş ağrısı oluyor ilk baş korktum korona mı diye ama başka bir belirtim olmadı. Hamilelikle bir ilgisi olabilir mi bilemedim. Arada dayanamayıp parol içiyorum.
-Zeynepakms- Mucizemm0101 Hamileliğin ilk aylarında bende de çok oluyordu 🙈değişen hormanlardan mi bilemedim Ama çoğu insanda oluyormuş
bsrbsrbsr Mucizemm0101 canım çok normal olması aynı durumları bende yaşıyorum parol kesmiyo bile bende bide migren var o sürekli ağrı yapar bende migren taşı kullanıyorum canım kesinlikle onu al sür yat uyu ferahlicak başın bide elini başına koy bildiğin tüm duaları oku gerçekten faydasını görüceksin canım rabbim şifa versin çok zor baş ağrısı
Mucizemm0101 -Zeynepakms- normal demekki hamilelikte içim biraz rahatladı ilk defa başıma bu kadar geliyor. Sık sık yaşıyorum bu durumu ilaçda her zaman kullanmak istemiyorum
Mucizemm0101 bsrbsrbsr normalde migrenim yoktu ama hamilelikte baş ağrılarım baya oluyor cidden demekki normal durummuş çok sağol canım öneriler için
Mucizemm0101 Tugce0133 kontrollere gittiğimde tansiyonum iyi çıkıyordu. Baş ağrısı olduğu günlere denk gelmedi ama
Tugce0133 Mucizemm0101 tansiyonun normal çıkıyorsa sıkıntı yok yüksek çıkarsa sıkıntı bol su iç susuzlukta baş ağrısı yapar havadan da kaynaklı birşey olabilir düzenli beslen geçer.