islimm__66 Kızlar detaylı ultrasonda ne yapıyorlar aranızda yapan var mı bide aç karnına falan mı gidiliyor randevu aldık ama bilgim yok hiç ne yapılacak diye yaptırdınız mi sizler ?🥰
Ece_2 islimm__66 normal kontrole gider gibi gidiyorsunuz.Zaten 30-40 dakika kadar ultrason ile bebeğinizin bütün organlarını inceliyor.Aylık muayeneleriniz gibi düşünebilirsiniz. 😊
burcu_burcu islimm__66 normal kontrole gider gibi gidin değişik bişey yok sadece biraz uzun sürüyor benim kızım yüzünü dönmediği için poz verememişti sadece gerisi bildiğiniz ultrason 😀
islimm__66 Ece_2 Ha iyiymiş bende kan tahlili falan gibi şeyler de yapılacak mı diye merak ettim 😊🥰 teşekkür ederim😊
Beril123 Ben 23 haftalıkken girdim , aç tok farketmez dedi doktorum . Eşim de yanımdaydı benim ki yarım saatten uzun sürdü cünkü bebeğim doktorum istedigi pozisyona dönmedi bi türlü. Tek tek organları inceliyor kalp vs hersyi
nilarya @islimm__66 tok karnına ve tatlı birseyler yıyerek gelin demişti doktorum ilk 15 dakıka yalnız aldı daha sonra esımı de ıcerıye aldı bütün ıc organlarına baktı ve kol bacak uzunluğu ölçümü yaptı 40 dakıka sürdü
Seda_nrr islimm__66 bende cumartesi gidicem 🥰 ultrason için randevu alırken oradaki asistan tatlı birşeyler yiyip gelmemi söyledi bebek hareket halinde olsun istiyorlar 🥰