cocoblog Ayseediz zaten 1 gece kalacaksın canım pijama takımı ıslak mendil peçete iç çamaşırı ped çorap yeterli olur
Egosto Ayseediz merhaba benim kese etrafında kanamam vardı 4 kafın doğumcuya gittim hepsi özeldi biri ise perinatologtu hepsinin dediği progestanın tıbben kanıtlanmış bir önleyiciliği yok hele perinatolog direk hiçbir işe yaramaz demişti bence diğer yöntem daha güvenli progestana göre
Ayseediz Egosto VeraVrea çok sağolun canlarım Allah razı olsun yarın sabah giriyorum ameliyata Rabbimin izniyle inşAllah 🤲
VeraVrea Ayseediz benşm okudugum yabancı makalelerde ve calısmalarda vajinal progesteron ile serklajın başarısı başbaşayfı. Ben olsam hem serklaj attırır hem vajinal kapsüle devam ederim. zaten öyle de yaptım 24 te serklaj yapıldı, progesteron iğne oluyorum enfeksiyon olmamak için ama şimdiden sonra vajinal jel ve kapsüle geçiyoruz
Ayseediz VeraVrea kızlar şükürler olsun serklaj oldum evime geldim ama ağrım çok var yatıyorum evime geldim doktorum çıkma dedi ama duramadim hastanede bir gün kaldım daha kal dedi kalmadım hastanede
VeraVrea Ayseediz kalsaydınız biraz tedbiren. Tuxlu oluyor ama ben de iki gece üç gün kalmıstım. Enfeksiyondan korunun👍🏻
gizemozdemirr90 Ayseediz cok gecmis olsun. Ilk haftalar cok kritik cok dikkatli olun. Wc harici kalkmayin, yemeginizi yatarak yiyin. Dusunuza 5 gunde bir 5 dk alin. Ve enfeksiyon kapmayin. Gunluk ped kullanmayin, ic camasirinizi gunde bir kac kez degistirin.
Ayseediz gizemozdemirr90 çok sağol canım benim Allah razı olsun inan çok ahirim oluyo fitil kullanıyorum rektal olarak oda ishal yapıyo karnımı agritiyo yatıyorum hep yardım edenim yok tek başımayım
kirpapatyasiii Mltmre merhaba şuan 31+4 olduk çok şükür 24 haftamda doktor ayaklan dedi ama öyle ev işi falan değil dolan dedi ondan sonra yavaş yavaş kalktım evde iş yapmıyorum tabiki ama 18 aylık bir oğlum var onun peşine koşuyorum resmen 🥰 hala sabah akşam 200 progestana devam kasilmalarim için nidicart içiyorum 2 haftada bir gidiyorum kontrole sancim kasilmam oluyor ama doktor onları olabileceğini söyledi. Evden dışarı çıkmıyorum misafir kabul etmiyoruz bu şekilde gidiyor çok şükür zaten öyle istesem de gezmeye çıkamam geçen hafta bebek alışverişine gitti sancilarim bir tık çoğaldı hemen 🙈 rahim ağzı progestan sayesinde tekrar normale döndü geçen hafta 35mm di bakalım bu cuma tekrar gideceğim durumlar nasıl. Bebek büyüdükçe dikislerime çok baskı yapıyor bazen vuruyor aha diyorum çıkacak çok can yakıyor çünkü ama o da normalmiş 😊 bizde durum böyle aklıma geleni yazdım sormak istediğin bisey olursa cevaplarım seve seve 😊
Mltmre kirpapatyasiii teşekkür ederim benm gebeliğim üçüz şuan için bi sıkıntım yon sanki biraz dikiş yerlerim acıyor gibi ama öyle şiddetli değil tabiki tam olarak ta neresi dikildi bilmiyorum da😀şimdi hep kendimi dinliyorum
kirpapatyasiii Mltmre oy maşallah Rabbım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊 çok kendinizi dinlemeyin rahat bırakın hep kendinize iyi olduğunuzu söyleyin ben bunun faydasını çok gördüm kimsenin bebeğimin bu zamanlara geleceğinden umudu yoktu akrabamız olan çocuk doktoru bile en fazla 1 ay dayanır diyordu ama ben hic duymadım kendime inandım sancı ağrı girince ağrım yok şimdi geçecek dedim kendime 😊 yeni serklaj olduysanız biraz olabilir çünkü bir işlem oldu ama geçiyor hemen 😊 yerini tamda bilmeyin sürekli aklınız orda olacak ilerleyince hissedersiniz belki..
kirpapatyasiii Komorebi sabah akşam 200 luk fitil olarak kullanıyorum 🤗 iğneyi hastanede yattığım zaman hergun vurdular eve vermedi