Ayseediz ben 20 haftalık anı şu gelmesiyle bebeğimi kaybetmiştim sonrasında detaylı ultrason da rahim ağzı 10mm ölçüldü oğlumda acil serklaj oldum ve oğlum 37 haftasında doğdu şimdi kızıma hamileyim temkinli gidiyorduk kisalmam olmuyordu 1 haziranda şiddetli karın ağrısı kusma ile hastaneye gittim apandisit tesih ettiler o gün rahim ağzım da kisalmisti zorlamayla hem apandisit hemde serkaj oldum hastanede 4 gün yattım çıkarken rahim ağzım 31 olmuştu eve geldik iki gün sonra bende sancı başladı bir gittim ki sadece dikiş tutuyor bebek kanalda dogum başlamış dikiş olmasa gelecek 5 gün hastanede yattım tekrar doğumu durdurdular ama ben hiç kalkmıyorum yataktan sancilarim bitti eve ambulansla geldim o kadar sarsilmiyorum yani inşallah sağlıkla şu riskli günleri atlatırız. Demem o ki serklaj evet riskleri var yani dikerken bazen kese patlayabiliyormus ama benim bu yaşadıklarımdan çıkardığım en güvenlisi çünkü ben ameliyattan sonra progestan iğne sık ve düzenli kullandım ama yine de açıldı dikiş olmasaydı hersey farklı olabilirdi. Kusura bakma biraz uzun yazdım ama o kadar taze ki yaşadıklarım daha bugün eve geldim o yüzden tam anlamıyla kendimi anlatmak istedim