Hazal_hazar Mavisehir yuksek cnm dikkat et lutfen perhizine su tuketimine sitres yorgunlukta cikmasina nedendir
Sarew CananDmrkle bende diyet yapıyorum 28.haftadn beri bu şekilde düzene soktum 3 ana 3 ara öğün yapıyorum ara öğünlerde meyve veya kuruyemiş yanında da ya süt yada yoğurt tüketiyorum
Cansuomerali BegumIscanTunc akşam ara öğünde neler yiyorsunuz yatmadan önce ben akşama fazlada yemiyorum ama açığım biraz yüksek cikiyor
BegumIscanTunc Cansuomerali Akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum aslında çok çok açkırsam 2 tane kepekli galeta ve yoğurt yiyorum
BegumIscanTunc Cansuomerali doktirunux bu duruma ne diyor canım çünkü eğer istenilen düzeyde düşmüyorsa insülin veriyorlar bana en başta onu söyledi eğer şekerin istediğimiz gibi olmazsa insüline başlıcaz demişti
Cansuomerali BegumIscanTunc daha dahiliyeye çıkmadım canım ilkinden tecrübem olduğu için ilk baş diyet yapayım dedim baktım düşüş olmuyor gideceğim
Mavisehir Ben sabah gidicegim doktora bakalım ne dicek bana benim TSH de 3.68 lerdeydi en son oda yüksekti
Zeynepden Mavisehir meyve hazır gıda hamurlu yiyecek beyaz ekmek pirinç cok arttırıyor biraz bunlara ara ver düzene girebilir benim öyle olsu sadece tatlı olarak düşün me hamur işi cok daha fazla arttırıyor canım geçmiş olsun
Mavisehir Gittim doktraa şeker li su içtim ölçüm yapıldı dört kez90 çıktı açlık iyi yani doktr sorun yok dedi şükür diğer tahlilelrimde beş gün sonra cikicak