supermommm Bu iğneyi kullanan var mı ne zaman başladınız süreç nasıl oldu lan pıhtılaşması çıktı ve hamileliğim de iğne ile devam edecekmişiz
Merveee34 supermommm hangi gen veya genlerinde pıhtılaşma var ? Bazı doktorlar keseyi görünce bazı doktorlar kalp atışlarını görünce başlatıyor .Değişiyor yani
NurCeren00 supermommm benimde genlerimde çıktı canım. Hatta benim sanırım biraz riskim yüksek doğumdan sonra 2 ay daha kullanmam gerektiğini söyledi.
SusamTanecigi supermommm ben gebelik öncesi kullanmaya başladım doktor tehlikeye atamam önce başlayacağım dedi 4+4 hamile olduğumu öğrendim iğneyi ihmal etmiyoruz dikkat ediyoruz mutlaka dedi
supermommm Merveee34 ben 2 kez düşük yaptım birinde keseyi gördüm birinde hiç görmeden düşük oldu yani başlamak için eger kalp atışını falan beklersek gene kaybederim
supermommm SusamTanecigi banada şimdi bebek aspirini verdi ona başladım bakalım Hamile kalır kalmaz gel hemen başlayalım dedi
asem89 supermommm bende oksapar 6 kullanıyorum hamileliğimin başından beri kullanıyorum pıhtılaşmam vardı daha önceki düşüklerimde test yaptıklarında ortaya çıkmıştı ne zamana kadar kullanırım bilmiyorum 🤷♀️ ama şuan 24 haftalığım 👶
SusamTanecigi supermommm bazı doktorlar öyle yapıyor kimisi kanda görür görmez kimisi kese yada kalp atışında başlıyor inşallah sağlıklı hayırlı bir gebeliğiniz ve bebeğiniz olur
Seydaakoluk Ben 11 gündür kullanıyorum kovid olduğum için başladı doktor doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş şuan 37+2 yiz
Zezeeeyyldrm supermommm ben hamileliğimi kan testinden öğrenmiştim doktoruma mesaj atmıştım o da iğneye başlamamı söylemişti keseyi görmeden ama öncesinden coraspirin kullandırtıyodu doktor.