Ozge5500 Yarin sabah sezeryana giricem bizim için dua edermsnz 🥰🤲🌹🌹 Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah zorlu ve guzel bi yol 🤲🌹
Minikkus00 Ozge5500 kendi isteginle mi canm ? Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bende pzt girecegim kendi kararimla İnsalalh pişman olmam sabahtan beri düşünüyorm .
Ozge5500 Minikkus00 evt kendim istedim normali hic dusunemedim canm ya doktorda iyi olur dedi bakalm insallah saglikla kavusalim🤲😍
Minikkus00 Ozge5500 bende normal doğumdan korktum son dk . Bu zamana kadar hep normal müsaittiM aslında . Bebekte baş geliş hatta. Ama beceremicem galiba. 39+1 de bu pzt sezeryana gireceğim kendi kararimla . Zaten sancım da yeterli çıkmıyor açıklık yok
Elifaltun Ozge5500 allah goz acip kapayincaya kadar yavrunuzu kucaginizda gormeyi nasip etsin inslh benimde pazartesi sezeryan gunum heyecan dorukta 😊
Elifaltun Minikkus00 benim ilk dogumum sezeryandi ondan dolayi buda sezeryan olcak inslh hepimizin guzel gecer 🥰
Fatma272727 Ozge5500 masaAllah rabbim bagladigi gibi cozsun sagasalim kucagina almayi nasip eylesin insaAllah darisi bize bizim 132 gunumuz var daha
Ozge5500 Fatma272727 sayili gun hemen gecior bi bakmissinz gelmis o gun insallah saglikli bi sekilde 🤲🤲
Minikkus00 Elifaltun sezeryan zor mu yani insanlar normal varken kendine neden sezeryan yaptırıyorsun gibi muamele yapıyor. Sen pişman mısın m
Elifaltun Minikkus00 benim ilk gebeligim ikizdi o yuzden hic deneme imkanim yoktu yani ama tek olsa sartlar el verse denemek isterdim normali tabi…sezeryanda rahat gecmisti benim icin sorun yasamadim sukur memnundum yani