Deniz3525 Arkadaşlar 35haftalığım çok idrara çıkıyorum bu normalmidir diyorlar ki suyunda azalmamı oluyor acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi
Goncagul27 Deniz3525 gece kaç kere kalkıyosun ben de 35 haftalık hamileyim geceleri üç veya dört kere kalkıyorum sabaha kadar
Beyzan Deniz3525 bebek idrar kesesine baskı yapıyor bu yüzden sık lira ve çıkıyorsun zaten idrarın geldiği yer farklı suyun geldiği yer farklı. Bende 36 haftalığım bazen o kadar çok cisim geliyor ki tuvalete zor koşuyorum
canserko Deniz3525 bebegin suyuyla ilgili oldugunu sanmıyorum 34+0 ım özellikle geceleri 2 saatte bir neredeyse kalkıyorum wc ye, ve sanki saatlerdir tutuyormuşum gibi idrarım oluyor
SIL1 Deniz3525 normal canım bende 33 üm gece sabaha kadar dört beş kez çıkıyorum gün içindekiler hariç
Neseli5 Deniz3525 valla bende meraktayım, bol su içiyorum gece 4 5 kere kalkıyorum neredeyse, şu suyun azalma gelme durumu beni endişelendiriyor, ya anlamazsam diye
Cns34 Neseli5 suyun azalma durumunun idrarla hiç alakası olduğunu sanmıyorum 10 dk bir gidiyorum ben WC ye bebeğin suyu da başından beri çok iyi şükür
EbrarEmrah Deniz3525 doğum yaklaştukça bebek aşağa iniyo ve rahim idrar kesesine baskı yaptığı için çok sık gidiyosun tuvalete
Kayraninannnesi Deniz3525 hiç alakası olduğunu sanmıyorum bende çok sık idrara çıkıyorum gecede gündüzde ve doktorum her gittiğimde bebeğin suyu gayet iyi diyor
Neseli5 Cns34 kaç haftalıksınız? Benimde öyle herhangi bir sıkıntı yaşamadık çok şükür, son zamanlar olunca insan tedirgin oluyor