Seymamuge Annelog bende kullanıyorum daha hiç bacaklarıma kramp girmedi düzenli kullanıyorum yan etkiside yok herhalde farketmedim
Fatosef Annelog bende kullanıyorum kasılmalarim azaldı bacak kramplarim azaldı. Bi yan etkisini görmedim
Annelog Azizinannesi2 genelde b grubu ilaçlar hamilelere veriliyor ya araştırdım b grubu falan yazısı göremedim acaba yan etkisi varmi tecrübeli anne adaylarından öğrenmek istedim😊 Tşk ederim
Selma33 Mutlaka kullanım ben kullanmıyordum ayaklarıma kramplar giriyor geceleri magosit azalttı yoksa dayanılacak gibi degildi
Annelog Selma33 Bende bugün ilk defa kullandım akşam yemeğinden sonra tokken inşallah banada şifa olur 😊 Tşk ederim
Annelog Seymamuge ne zman etki etmeye başladı kasık ağrılarında birde akşam mi kullanyorsnz 😊 Tşk ederim
Azizinannesi2 Annelog bişey olacağını dediğim gibi sanmıyorum ilk gebeligimde de kullandim bundada devam 😃 korkma doktorlar boş yere vermiyor rahat olsun kafan
Seymamuge Annelog sanırım 24. Haftadan beri kullanıyorum sabah akşam kullanıyorum daha hiç kramp sorunu yaşamadım
Gulsenyilmaz Ben kullaniyorum beşinci ayımda basladim öncesinde ara ara kramplarim oluyordu ama suan bel agrim bile yok düzenli kullanim sonrasi