Umudayolculuk Arkadaşlar adetim 8 gün gecikti. 3 gün önce kan testi yaptırdım.7,5 çıktı değer. 3 gün sonra yani bu sabah 26 çıktı. Normal mi kafam karmakarışık
Birminiksusamtanesii Umudayolculuk 2 gun sonra tekrar yaptirin 2 kati artis olmasi beklenir bu sekildr takip edebilirsiniz
Umudayolculuk Denizyildizii takip edeceğim ama 8 gün gecikme çok fazla geç döllenme mi oldu acaba hiç bilemiyorum
Nehir-Poyraz Umudayolculuk canım kimseye söyleme takipte kal benim öyle oldu sonra kanama başladı kimyasal gebelik geçirdim
Serpilbb Umudayolculuk benimde 15 gün gecikmeyle 0.0 çıkmıştı ondan bi 15 gün sonra 4030 çıktı geç döllenmedir canım ağır kaldırma ani hareket yapma dikkat et 2 gün sonra kan ver tekrar 2 katı artıyorsa sıkıntı yoktur. Birde mutlaka folik asit başla hemen
elaweannesi Baya düşük gibi benim 3 gün gecikti ewde test yaptım pozitif çıktı çift çizgi sabahı yani 4 gün gecikti kan testi yaptım 441 çıktı değerim sonuç hamileymişim
Umudayolculuk Nehir-Poyraz anladım çok geçmiş olsun öyle yapacağım heyecanlanıyorum ama söylemiyorum hayırlısı artık
Umudayolculuk minipanda bilmiyorum ne yazıkki ovulasyon kullanmıyordum düzenli ilişkiye giriyoruz diye
CansuDRY Umudayolculuk Adetiniz çok geçmiş, buna göre değer size düşük gibi gelebilir ama değil, çünkü 3 günlük artış gayet güzel olduğuna göre geç döllenme.👍🏻
Umudayolculuk CansuDRY okadar mutlu oldum ki yazdıklarınızla gözlerim parladı içim titredi çok heyecanlıyım çok teşekkürler yorumunuz için
Nehir-Poyraz Umudayolculuk aynen canım söyleme benn akıllandım eğer bi daha olursa kimseye demicem kalp atışı duyana kadar. Kaynanama bunun bir düşük olmadığını anlatamadım mesela. Herkes düşük diyo yahu değil diyorum bu düşük bile sayılmıyor gebelik olarak bile görmüyoruz diyolar diyorum yok. O psikolojiyle bide laf anlatmak çok can sıkıcıydı