Edalvn Ecemk66 Ay çevrende bazı kişiler bu ne felan die dalga gecti resmen ben beğendim hevesim kırıldı ama
Ecemk66 Edalvn bence cevrenizdekiler isimden anlamıyor gayet modern hos bi isim benim kızım olursa bende düşünebilirim :)
Edalvn Daniay Ay çevrende bazı kişiler bu ne felan die dalga gecti resmen ben beğendim hevesim kırıldı ama
[silindi] Daniay iwitttt Cihanbeyli ilçesinin bir köyünden ama Konya’da doğma büyümeyim canım sen neresindensin 🤩
Daniay [silindi] Bende Cihanbeyli gölyazılıyımmm hemşehriyiz demek çok sevindim 🥰 Bende doğma büyüme Konya Selçuklu 🤩
[silindi] Daniay kızzzz Fatih ışıklardan mı yoksa ethemzeynep Snapchatim eklemek istersen ordan konuşuruz canım ❤️❤️❤️❤️
Kedisever3535 Dilan9280 eşim Karadenizli istwmiyor canim begeniyor ama daha çok Türk kökenli isim istiyor
Daniay [silindi] Snapchat kullanmıyorum malesef 😂 Fatih ışıklara yakın kentplaza nın o taraflardaydık şimdi ailem Real tarafında bende Almanya’dayım.🌸 Sen nerelisin canım ❤️
Tanem_34 suscarparimm bende hamile kalmadan önce lavinya ismini duyar duymaz beğendim ve hep devamlı aklımda.. hayırlısı artık cinsiyetimiz belli değil henüz.. 🥰
[silindi] Daniay hımm anladım canım biz de emniyetin orda oturuyorduk kuleye yakın evlendim İsveç’e geldim ben de buldukluyum canım
[silindi] Daniay ben de ben de 🥰🥰keşke snapchatin olsaydı burda bir arkadaş var kululu onunla da burdan tanıştık konuşuyoruz snapta daha iyi oluyor 🙈
Daniay [silindi] ben sosyal medya kullanmıyorum bayadır snapchati de uzun zamandır kullanmıyorum aslında çok iyi olurdu burdan özel den mesajlaşma varsa konuşalım Arada eşim kulu beşkardeşli bu Arada 😍