Odymerve Ygtalp elimde kalmadı malesef analık hakkı diye bişey varmış doktor rapor çıkarabiliyormuş onu denediniz mi? Yardımcı olmak isterim elime geçerse sizinle iletişime geçerim. Doğumu nasıl yapacaksınız peki sigorta yoksa 😞
Ygtalp Odymerve Evet Raporda çıkarsa ilaç normalde de çok pahalı olduğu için yine yüksek ücretlerle almak zorunda kalicam maalesef. Doğumu suan için inanın bilmiyorum nasıl olucak. Sagolsun burdan Bi bayan 2 kutu kargoladi bugün Allah razı olsun 🤲
Odymerve gazetecianne anadolu adliyesi iki adres cikiyo kargoyu cikamamislar o yuzden subede bekliyor. Cevizli mah no:5 var bide esentepe mah no:39 var hangisine yollayacağim
Odymerve gazetecianne bugun gelmis ama adliyede sizi Bulamamışlar şu an kargo orada beni aradılar numara olmadığı için
Odymerve gazetecianne şimdi kargo bana geri dönecek ve ben iki tane kargo parası ödeyeceğim.. bunu eşime nasıl söyleyeceğim onu hiç bilemiyorum zaten valla sağolun yani allah razı olsun kimse ev adresinizi basmaya gelmezdi ev adresinizi verip sorunsuz bir şekilde teslim olsaydı 😀
Odymerve gazetecianne en azindan şubeye dönerdi o şekilde ordan uygun oldugunuz bir vakit de esiniz veya siz teslim alirdiniz. Odeyecegim cift kargo parasina mi yanayim esimle tartistigimami yanayim bilemedim. İyilikten maraz doguyormus gercekten. Size saglikli gunler
Turkan38 Odymerve bu mesajı okuduguma o kadar üZüldümkü burda banada yardımcı oldular sağolsunlar bu durumlardan dolayı ihtiycı olanlara ulaşamayacak keşke böle yapmasalarmış sizin adınıza çok üzüldüm☹️
gazetecianne Odymerve Odymerve ben nerden bileceğim ne zaman şubeye gideceğini tam bilgi vermediniz ki nerde olduğunu takip numarasından söyleyebilirdiniz