Odymerve Sevgili anne adayları gebelik dönemimde ben çok kullandım elimde 7 kutuya yakın var daha fazlada olabilir bi bakarım kargo ücretini odeyip ihtiyaci olan var ise gönderebilirim yada ankara içi elden teslim edebilirim nasil isterseniz
Elifkskl Odymerve ben Ankaradayım canm sağlık ocağında yazdırıyorum ama her defasında çok zor oluyor sürekli neresindesin ankaranın canm ben almak isterim iğneleri rapor yazdıramadım hiç bir dr yazmadı
Lithops Odymerve yaptığınız şey doğru değil. Elinizde kalan fazla ilaçları sağlık ocağına teslim etmelisiniz.
Odymerve Elifkskl ankara emekteyim ordan alabilecekseniz bes kutuda size vereyim alamayacaksanız belirtin diger iki arkadasa vereyim ne benim elimde kalsin ne onlar mahrum kalsin
gazetecianne Odymerve iş yeri adresimi de verebilirim İstanbul Anadolu adalet sarayı na da direk yollayabilirsiniz
Odymerve Elifkskl benim iş yerim emekte yarın işe gitmeyeceğimde cumartesi uygun olur mu sizin için cumartesi çalışıyorum 3 e kadar orada olacağım
Elifkskl Odymerve cumartesi de olur dedi eşim ben Yenimahalle deyim buraya yakın oturuyorsan bende gelip ala bilirim fark etmez
Odymerve gazetecianne farketmez hangisine isterseniz siz yazin is yerinizde karsi odemeli olacagi icin belki size sorun olabilir nasil isterseniz
Odymerve Fatma9438 30-40 ₺ falan olması lazim daha önce böyle bir kargo gönderdim o civarlarda tutmustu