eymaHzalzusta Kizlar internetten yoyko luxury travel sistem bebek arabasina bakiyoruz alan ya da kullanan var mi acaba?🙃
Sedafirat eymaHzalzusta ay bende alaçam canım kuzenim de aldı 2 ay önce çok kullanışlı çok rahat 360 derece dönüyor yalniz internette çok pahalı ben 800 tl ye alacam
Zuzu eymaHzalzusta Sedafirat ben 360 spin modelini aldım,hem kurulumu hem kullanımı çok rahat 😌 gönül rahatlığıyla alabilirsin ama 360 spini 800 liraya zor bulursun 🙈
Zeynebinannesi eymaHzalzusta biz aldik daha kullanmak nasip olmadi yoyko easyo travel sistem bebek arabası siyah renk hepsi buradadan 1290 tl ye aldik cok tereddut etmistik ama gercekten kaliteli tekerlek sistemi anakucagi felan cok begendik
Minikfasulye eymaHzalzusta albebekde var ben 699 aldm kampanyadayken 799 yaziyo bazilarinda o siteye bi bak kargodayken annenin tuttugu yerde hafif catlama olms resim cektim attm hemen parcasini gonderdi. Kalitelide dusunursen
minion Bende o kadar çok araştırdım ki sonunda bu arabaya karar verdim. Renk için iki üç seçenek bıraktım kendime ama en uygun ve en iyi özelliklerin olduğu tek araba bu. Bende hiç bir şikayet görmedim ve alacağım araba kesinlikle o olacak
Sedafirat eymaHzalzusta kendi sehrimden alacam canım açık kahve beyazı alacam griye gore daha şık duruyor hatta her pazar mağazaya gidip bakıyorum
Sedafirat Zuzu benim tanıdığım diye biraz ikram yapacaklar bi nevi bebek hediyesi gibi çünkü ben beşiği filanda ordan alacam bebegin kıyafetleri hariç hemen hemen tüm ihtiyaclarimi alacam yani o kadar eşya alınca birazda indirimleri oldu
eymaHzalzusta Sedafirat canim benim oldugum ilde ben bulamadim rose gold kahverengi rengine bakiyorum da sen magazada gordun mu o rengini acaba?
Zuzu eymaHzalzusta ben kasa olarak rose kahve aldım çok şirin 😍😍 Eğer arıyorsan yoykoshop diye bi site var oradan bakabilirsin.Hemen ertesi gün elime ulaştı
eymaHzalzusta Sedafirat bende rengini gormedim ya internette gorundugu gibi midir acaba rengi onu merak ediyorumm🤔
Sedafirat eymaHzalzusta açık kahve ve beyazı tam göründüğü gibi ne bi eksik ne bi fazla renkleri canlı solma filan olur mu diye sordum kesinlikle hayır dedi 2 yıl garanti bile verdi hatta dur mesaj atim bi sorum senin için dediğin renkten var mi ellerinde
Zeynebinannesi eymaHzalzusta amin insallah kaliteli gercekten ayaklari usumesin diye yagmurluk var 2 adet hem pusette hem arabada gercekten kumasi felan cok iyi cift yon kullanma olmasi rahat kurulum ve kesinlikle arabada da yer kaplamiyor hatta puset icin gonderdikleri sabitleme bile cok iyi insallah dogunca da bi sorun olmaz garantili gerci