Merve212121 Kızlar 20 haftalık gebeyim ilk hamileliğim arada kasıklarımda kasıklarımın üstünde böyle bir hareket oluyor ama gaz gibi sancılı değil nasıl anlatsam bir saniyelik bişey ama bişey patlıyor gibi tecrübeli anneler sizce bebek mi ? 😍
Sadece_anne Merve212121 İlk gebeliğimde aynen bu sekilde ilk hissetmistim yaklasik o haftalardı bencede bebek 😍
Biranneadayiiii Bende 18+5 haftalığım ilk gebeliğim ama bende aradabir pıt pıt damar atması balon patlaması gibi hissediyorum ama gaz değil.bence çünkü gazı ayırt edebiliyorum artık 🤗
Merve212121 Biranneadayiiii evet insan ayırt edebiliyor bir de daha önceden gaz yaşadık illa herkes bilir çok tatlı ya 😍
Merve212121 Emineabdullah benim bebeğim acıkınca yapıyor sanki bide dar sıkan bişey giyinince gülmeyin ciddi diyorum 🤣🤣
Emineabdullah Merve212121 bende 16 haftaligim ve ilk gebeligim bazen karnimin tek bir tarafi belirli bi yeri o kadar sert oluyo ki sanki bebegim oraya toplanmis gibi genelde düz yatarken oluyo sonra bi süre sonra farkli yerdre sizde de oluyo mu🙃