mlkkk Hacersoy sağlıksız bi gıda normalde size nasıl bi zararı varsa hamilelikte de öyle bi zararı var jelibon yedim bebeğe bişey oldu diyen olmaz ama sağlıksız olduğu için sık ve çok yememek lazım 😊
Burcu4135 Hacersoy bi ara canım cok cekti. 1 paketi yemiştim reflü var bende sonrasında midem mahvolmustu. Ckk canın cekiyorsa abartmadan yiyebilirsin.
Mom789 Mm ben günlük bir paket bitiriyorum 😂🙈 zararı ne olabilir ya turkiyedeki uretilenlerde domuz vs zimbirti bisey yok sığır jelatini kolajen tatlandırıcı var Kolajen faydali geri kalani vücuda seker yapar
Mom789 Hacersoy ye ay nolcak sanki sigara alkol kullanan var jelibon sadece seker yapar seker hastası değilsen gebelik sekeri yoksa sorun olmaz
Merve2Asel Sağlıksız tüketiyorum ama jelibon yıllardır yemem sığır jelatini çoğunlukla domuzdan diye duyduğumdan beri yemem 🙈 bilmeden yedim artık yşyemiyorum
Hacersoy Merve2Asel hayvanlarin kemiklerini kaynatilmasi sonucu yapiyorlarmis ama tabi ne kadar dogru bilemeyiz
QOH Esmakucuk asıl vegan ürünler sağlıksız oluyor,çok fazla işlemden geçtiği için ve doğalı yerine kimyasalı ile replike edildiği için.Vegan geçmişim var ordan biliyorum.