RuyasMom2 Danlacan full emziğe para yatırcaz desene 😁 geçen Instagram da gördüm eser yenenlerin oğlu wee baby emzik emiyor zengin çocuğu bile wee baby emziği almış bizimkiler ona tenezzül etmiyor😁😁😁
Danlacan RuyasMom2 ahaha valla yaa 😂 dün bir gaz damlasına 215 lira verdim içime oturdu oğlum bizim neyimize bu diyemedim (ins etki eder de içim rahatlar bir nebze)😂😂
Annecik_ RuyasMom2 böle böle zengin oluyorlar o zaman kaç sene önce bir ton emzik denedim 150 yl harcamıştım o zaman için büyük paraydı şimdi düşünemiyorum bile 🤪
Yenianneadayi2208 [silindi] canımmmmm 🤩 çok şükür şimdilik iyi gidiyor herşey yolunda. Allah sana sağlıkla kavuşmayı nasip ettiği gibi bana da eder inşallah 🤲🌸 sen nasılsın, bebişin nasıl.? Bende kaç gündür girmiyordum postu görünce pek bir sevindim 🥰
[silindi] Yenianneadayi2208 maşallah canım nasıl gidiyor rahat mısın öğrendiniz mi cinsiyeti ❤️❤️❤️Biz oğlumla beraber büyüyoruz canım şimdilik çok şükür her şey yolunda ❤️
[silindi] Annecik_ 😅😅😅😅bizde de çok anam bu nem perişan ediyor zaten. İzmir güzel yer ya inşallahhh gelip görmek nasip olur
[silindi] Danlacan küçük galiba canım ondan olabilir emziğin resmini bir atar mısın canım bulabilirsem ben de alayım
Yenianneadayi2208 [silindi] maşallah canım sizlere de. Çok şükür rahat geçiyor, bulantıları atlattık. Doktor tahmin yaptı ama emin değilim dedi. Önümüzdeki randevuda netleşecek inşallah ☺️
Annecik_ RuyasMom2 işte ben onu 4 sene önce 40 liraya alıyordum. Dr Browns biberona nasıl 150 verdim inanamıyorum çünkü 33 tü ben bıraktığımd 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ratatosk Danlacan 25 haziranda yapıcam derken 9 haziran da suyum geldi acil doğuma girdim nur topu gibi 2 prematürem oldu 🙈🙈
Danlacan ratatosk aman aman maşallah yaaa 😍😇 Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün insallah 🥲 bakımı nasıl ikiz bebeğin ben birine bakarken şaftım kaydı da biraz 😅 sabahın 6 sından beri uyanıgız mesela 😅😓
ratatosk [silindi] annem var kaynanam da yolda 😬 ama kim olursa olsun insan güvenemiyormuş ya tilki uykusu uyudum resmen gık ses duysam ayaklandım alışırım inşallah zamanla 😁😁😁