Danlacan [silindi] hayatımızdaki en güzel düzensizlik bu günler sanırım..dengem tamamen şaşmış olsada 😂 bu zamanları arar mıyız acaba çünkü gerçekten hızlı büyüyorlar..ne çabuk 17 günlük olduk bende bilmiyorum 😌🥺
[silindi] Danlacan değil mi yeniden doğmuş gibiyiz resmen başka hayat başka düzen ahh bizde de 29 günlüğüz 😍😍🥰❤️
Danlacan SutlacimiYedimmiBen denedim ama ellerini hiç durdurmuyor ki 🤷🏻♀️ Ellerini 2 yana açıp öyle uyuyor aşagı indirincede çok sinirleniyor çıkartana kadar uğraşıyor 😁
SutlacimiYedimmiBen Danlacan aynen ya kurbağa gibi uyuyorlar😁 iceride toplana toplana bi hâl oldu bebeler simdide rahatlik istiyorlar😊
Danlacan SutlacimiYedimmiBen seninkinde öyle uyuyor dimi 🐸 😂😍 bende hiç bozmuyorum keyfini napayım oturup izliyorum 🥲😍
SutlacimiYedimmiBen Danlacan benmkide oyle uyuyor abiside oyleydi yada bakiyorum koluyla gozlerini kapatmis uyuyor bazende eli yanaginda uyuyor 😍 allahim esirgesin cok tatlilarr😍
Aysun1983 [silindi] evde toz var şimdilik onunla içiyorum ama geçen instgramda rezeneyi paylaştım bir kaç kişiden öneri olarak tane kimyon da dene dendi galiba tanesi de var bu kimyonun 😀